- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Aktív témák
-
És a fentiek közül melyik adatlapon szerepel, hogy melyik ilyen specifikáció szerint mérték? Mert azért van néhány, mint ahogy decibel skála sem egy van.
Arról nem beszélve, hogy nem garantált az adatok korrektsége, láttunk már súlyosabb stikliket VGA kártyák körül...
Meg aztán a legtöbben előbb utóbb nekiállnak megmoddolni a cuccot, és a zajra vonatkozó adatokat lehet sutba dobni. :) -
Ehh, decibeleket összehasonlítgatni alapból bizonytalan, mert nem lehet tudni, hogy mekkora távolságról mérték. Ami ugye nem mellékes...
-
Keitaro
addikt
A 28 dB abszolút nem számít hangosnak, az összes létező hűtési megoldással összevetve!
Az NV30-óta (legalább) 2 féle fordulaton mennek az NV3x-es kártyák ventilátorai.
Ismét jól tájékozott vagy!
Kiemelném, hogy azt mondtad : összes létező hűtési megoldással
Ebbe bőven beletartozik a 0dB-s heatpipe-os radeon is :) -
Keitaro
addikt
28db szerintem is hangos a két fordulatszám meg igaz volt, de ne feledd, hogy 3D és 3D módra voltak osztva, így az órajelek is máshogy kavartak. Bár az poén volt, hogy ha játék közben még a 7000-es fordulatú FlowFX-el is túlmelegedett a chip akkor lazán lejebb vette az órajeleket. LOL :DDD
Ez igen :C -
zsoltee10
addikt
én nem azt mondtam, hogy rossz, hanem azt, hogy nincs játék, nincs ráhagyva a tuningra. Nézd meg: 2,2ns=> 454 MHz, és 450-n járatják.
3,6 ns=> 275MHz, és 275-n járatják, gyárilag nincs benne egy kis plussz.
pl. 3,6 helyett lehetne 3,3 ns legalább, 2,2 helyett lehetne 2 ns, bár utóbbi érthetőbb, hiszen így is elég drága... -
erdoke
titán
479 € az nem ~ 499 $? Eléggé 9800XT-re van belőve árilag, teljesítményben még nem vagyok biztos, nem olvastam elég megbízható tesztet. A gyárilag megadott 28 dB minden eszköznél hangos. Nem tud 9800XT-féle fordulat-leszabályozást?
-
zsoltee10
addikt
''Az Air Surround Fan hűtési megoldásnak köszönhetően az eszköz zajszintje csupán 28 decibel.'' ''csupán'' hmm.... :)
-
229 euró... az vajon hány forint is? Hatvanezer? Erről ennyit...
-
Csupán 28 dB... Ha ez egy 8 procis szerverbe megy akkor minden megvan bocsájtva, mert ott úgysem ez les a leghangosabb... :( De könyörgöm egy asztali PC-be közel 30 dB??? Az elég hangos! :( Amúgy meg kíváncsi vagyok a teljesítményére. Eléri a 9700pro szintet? ;]
Aktív témák
Hirdetés
ph A Leadtek is bejelentette az nVidia új grafikus chipjeire épülő videokártyáit.
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dark Souls sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest