Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Elrood
őstag
TV-re kötött PC-m a legjobb Divx, DVD, Xvid, MP3 lejátszó, és játék kozolnak se utolsó:)) Bár PS2-s, XBOX-s gamékat nem kedveli:DDD
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
onlyone
csendes tag
Sztem is az XBOX lesz a legjobb megoldás, ..éppen azt akarok venni, majd lehet kérdezek ezt azt, .. pl. az ogg-ot milyen player jácca le rajta ? meg 5.1-es hangot csak külső dekóderrel lehet belőle kivarázsolni ? nincs vmi soft decode mint a pc-n ?
-
twollah
nagyúr
Izgalmasnak tűnik ez az asztali lejátszó.
-
narumon
őstag
Hmm én inkább vettem egy xboxot. Játékgép, lejátszik dvdt, mp3at divxet, feliratosan, vobokat, mpeget, oggot... szal szinte mindent és folyamatosan jön rá új lejátszó. és az egész móka 70e Ft.
https://www.facebook.com/Naruvideo
-
Márton
nagyúr
egyelőre :)
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
marcee
addikt
Ez a Király, nem Ulászló! :))
\m/
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest