Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
Az apple-nek pl. az, hogy az IPODokból illetve újabban az eladott IPOD licenszekből sok pénze származik, még az iTunesból is lehet még rendes pénze.
a m$nak meg az, hogy nem erősségük szabványokat támogatni, inkább kitalálnak egyet, és akkor mindenki az ő talpukat nyalja, mennyivel biztosabb pozíciót teremt ez nekik egy esetleges versenytárs megjelnésekor, mint egy konzorcium(esetleg legnagyobb) tagjaként, amikor csak neki állna érdekében a technológiát visszatartani valakitől. -
cucka
addikt
szerintem ez újabb halva született ötlet. ugye nem támogatja őket az apple és a microsoft, ez elég komoly hátrány. az új DRM megoldáshoz új hardverek (cd/dvd lejátszó, stb.) kellenek, láttunk már ilyet a másolásvédett cd-knél, az is bukta volt. harmadrészt ezekkel a DRM módszerekkel egyetlen embercsoportnak tesznek keresztbe: akik eredeti cd/dvd/stb.-t vásárolnak. akik eddig is a legnagyobb gondot okozták ezeknek a cégeknek (ilyen-olyan crew-k) max. egy jót röhögnek ezen az egészen.
-
Sick Boy
őstag
igen, ez érdekes kérdéseket vet fel...
mindenesetre az MS nem csatlakozott, erre biztosan megvolt az oka is és az Apple-nek is, a usereknek, akik legal megveszik acuccosokat, azoknak az lenne jó, ha kompatible lenne minden mindennel, dehát a mammutoknak szerintem ez most sem áll érdekében... -
wnix
senior tag
így csak egyet kell feltörni ???
-
worthless
tag
ja, jo lenne
-
747
senior tag
remelem hamvaba hal a kezdemenyezes.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest