Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
#72042496 #84 üzenetére
Engem meglepne - sosem hallottam még az utóbbi kettőről, míg a billentyűzetről már nagyjából 1-2 hónapja tudomásom van.
A navigációs eszközök billentyűzetre építését egyébként nagyon jó ötletnek tartom - esténként gyakran kapom magam azon mostanában, hogy az egér miatt asztalhoz vagyok kötve, míg szívem szerint inkább távolabbról használnám a gépetJó lenne végre egy olyan, normális minőségű és kiosztású billentyűzet, amin gépelni és navigálni is lehet, illetve számbillentyűzetet is tartalmaz.
Szerk: Most jutott eszembe, amit múltkor láttam: a Logitech® MX™ Revolution Cordless Laser Mouse egérrel dobják piacra szettben ezt a billentyűzetet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest