Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
LGA775? Ja az is kimarad nálam fejlesztésben, szóval még mindig nem értem mire akarsz kilyukadni.
Tudom, hogy jelenleg rengeteg ilyen tokozással szerelt procit, konfigot adnak el, de ez nem jelenti azt, hogy megéri erre váltani, szóval jelenlegi állás szerint még nyugodtan kihagyható ez a lépcső... -
Integra
titán
tulajdonképpen érdekes megfigyelni, hogy -igaz szubjektív vélemény- a szaksajtó egyre keményebb véleményt hangoztat, mikor látja hogy valami nagy baromságot szeretnének a gyártók a júzerek arcába tolni. és ezt nagyon helyeslem
csak azt nem értem, hogy a gyártók miért csinálják meg a szart, mikor már a kezdeti szakaszban sokszor tudják, hogy a végeredmény messze nem lesz egyértelmű és inkább már akkor alapjaiban változtatnák meg az alapelgondolásokat...
megértem hogy sokszor a jó ötlet csak akkor jön mikor már rájöttek, hogy amit csináltak az messze nem süti, de kétlem hogy ez mindig így lenne.
mert épeszű tervezők nem készítenek önszántukból btx-et meg nforsz3-at, meg hasonló förmedvényeket.. max ha megfenyegetik őket hogy röpülnek ha nem csinálnak valamit -
Hülye MAD meg jövőre akara hozni az M2-t, hogy támogassa a DDR2-t. Akkora szopi lesz. Nyugodtan ki lehet hagyni. A Hagyományos DDR-rel simán ki lehet bírni, amíg jön a DDR3.
-
Esmein
nagyúr
Biztos hogy a samsung a 800 és 1066 mbit/s _modulok_ gyártását akarja felfuttatni ? Modulnak az gyesza lenne, és föntebb is chipről beszéltek.
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
Mi a lószarnak, ennyire sietni a fejlesztésekkel...
, ahelyett hogy egy fajtát tökéletesítenének, ehelyett kitalálnak mindig valami újjat. Aztán 10év múlva lesz DDR56,prototípus, de minden gépben, sima DDR lesz...
-
chop
őstag
naaaa, vki!
-
chop
őstag
vazz, most olvasom, hogy nem szeretik egymast..minnya falnak megyek..gyorsan kellett donteni, es nem volt idom utananezni a dolgoknak
milyen deszka eszi meg a ddr2t? -
chop
őstag
a-data 566-os ramot akartam venni, 2x 512 megat, de nem volt, igy a srac vett helyette samsung ddr2-t. bele fog ez menni egy a8n-slibe? vagy gb k8nf9-be..? nagyon bizom benne, hogy kompatibilisek egymassal..
-
_Volkovy_
nagyúr
Annyira ne várjátok még.Onnantól hogy a prototípus kész,még sztem kell minimum másfél év,mire kijön.Meg hát az is idő,amíg a mostani ddr2 készletet eltüntetik valahova
-
Ricso
tag
Nekem is kelleni fog egy ilyen cucc....reméljük nem lesz nagyon drága
-
Neck
veterán
Sztem mert a GDDR3 közvetlen van a karin, a GPUhoz a lehető legközelebb, és nem olyan mint a rendes gépi memó, szerintem más felépítése van
Másképp kezel. Mondjuk ehhez nem nagyon értek, de lényeg az szerintem h nem hiszem h ha lenne gyorsabb memó akkor előbb utóbb ne jelenne meg. Ezért nem valószínű. Na mind1 ezt jól megaszontam
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
valamit nem értek
az újabb VGA-kon lévő GDDR3 ramok 32 GB/s-es sebességét miért nem tudják (akarják) a sima ramokban is megalkotni?vagy két teljesen különböző ramról van szó? VGA és rendszermemó ennyire különbözik
-
Terminátor 4.
tag
Nagyon lassú a memóriasebesség növekedése. Szörnyen lassú. Már régóta így van. Gáz.
-
Integra
titán
ez jól hangzik!
picit olyan mint a az alaplapoknál.
atx a ddr
btx a ddr2 -> kutyát sem érdekli
ctx a ddr3 -> ez lesz az igazi -
ftc
nagyúr
Na ennyit a DDR2-röl.Nem sokáig huza szerencsére.Kiváncsi leszek mit is fog tudni a kicsike valojában,majd jövöre kiderül
-
Sanya
nagyúr
akkor kihagyom a ddr2-t
-
wfjo
csendes tag
ez a 800 mbit nem keves kicsit ? meg a 10xx az a 128 mb/s nem tunik tul erosnek
-
Dilikutya
félisten
Legzsírabb dolgokra csak egy idióta ruházna be...
majdnem azt mondtam, hogy mint mostanság a DDR2... de úgy látom, azoknak kb ott van az ára, mint 1 éve a DDR-nek... amikor utoljára néztem, még 30k körül volt. Persze ez se olyan durva, ha azt nézzük, hogy 2 éve a DDR 512/333 olyan 40k körül volt. -
Dilikutya
félisten
Várni, várni... én jól elvagyok a DDR-el, és majd ha szükségem lesz új gépre úgysem fog érdekelni, hogy 1-2 éven belül lesznek új dolgok. 1 éve vettem a DDR-es lapot, fél évre rá jött a DDR2... na és
Mivel a finnekkel úgyse tudom a versenyt felvenni, minek idegesitsem magam. Veszem ami van, és használom egészséggel
-
Ricso
tag
Na erre kiváncsi leszek, csak akkor meg megint megkell várni azt , azokat a lapokat, amik kezelik...mindig várni, várni
-
L3zl13
nagyúr
Yaaay! Hagyuk ki a gagyi DDR2-t, és inkább váltsunk rögtön DDR3-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby rádiós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged