- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
szepeb
csendes tag
Ja, meg már elavult az a nézet, hogy Intel ígymegúgy, ugyanis a procijai jelenleg simán olcsóbbak, mint AMD-é. Tehát én nem tartom magam lúzernak, ha a méregdrága AMD Barton 3000+(ami ugye kb 2,16Ghz) helyett egy 3Ghz es Intelt veszek, ami tesztek jelentős részében még gyorsabb is mellesleg, és HT is van benne, szóval ha majd lesz onyan oprendszer, ami ezt kihasználja, akkor elég szépen fog teljesíteni.
-
szepeb
csendes tag
Szvsz előbb nézz szét, mielőtt ilyeneket írsz:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20636
Másik cikk:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20559
Egyébként pedig nem értem,h ogy mi köze lenne az Intelnek meg az MS-nek, valamint az sem teljesen világos(mint már megfogyalmazták fentebb is) hogy miért is használna minden AMD-s Linuxot. Szvsz neked agyadra ment vmi.
Tudom, hogy van egy népcsoport, ahol divat szídni mindent mindenféle ok nélkül, és ha esetleg érveket is hoznál, akkor nem lenne semmi baj ezzel, mindig van másik oldal is, de az ilyesfajta fröcsögés szvsz nem idevaló.
Üdv
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest