- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen monitort vegyek?
- Digitális jegyzetfüzettel készül a TCL
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
szepeb
csendes tag
Ja, meg már elavult az a nézet, hogy Intel ígymegúgy, ugyanis a procijai jelenleg simán olcsóbbak, mint AMD-é. Tehát én nem tartom magam lúzernak, ha a méregdrága AMD Barton 3000+(ami ugye kb 2,16Ghz) helyett egy 3Ghz es Intelt veszek, ami tesztek jelentős részében még gyorsabb is mellesleg, és HT is van benne, szóval ha majd lesz onyan oprendszer, ami ezt kihasználja, akkor elég szépen fog teljesíteni.
-
szepeb
csendes tag
Szvsz előbb nézz szét, mielőtt ilyeneket írsz:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20636
Másik cikk:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20559
Egyébként pedig nem értem,h ogy mi köze lenne az Intelnek meg az MS-nek, valamint az sem teljesen világos(mint már megfogyalmazták fentebb is) hogy miért is használna minden AMD-s Linuxot. Szvsz neked agyadra ment vmi.
Tudom, hogy van egy népcsoport, ahol divat szídni mindent mindenféle ok nélkül, és ha esetleg érveket is hoznál, akkor nem lenne semmi baj ezzel, mindig van másik oldal is, de az ilyesfajta fröcsögés szvsz nem idevaló.
Üdv
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Hardcore café
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest