- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
Aktív témák
-
szepeb
csendes tag
Ja, meg már elavult az a nézet, hogy Intel ígymegúgy, ugyanis a procijai jelenleg simán olcsóbbak, mint AMD-é. Tehát én nem tartom magam lúzernak, ha a méregdrága AMD Barton 3000+(ami ugye kb 2,16Ghz) helyett egy 3Ghz es Intelt veszek, ami tesztek jelentős részében még gyorsabb is mellesleg, és HT is van benne, szóval ha majd lesz onyan oprendszer, ami ezt kihasználja, akkor elég szépen fog teljesíteni.
-
szepeb
csendes tag
Szvsz előbb nézz szét, mielőtt ilyeneket írsz:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20636
Másik cikk:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20559
Egyébként pedig nem értem,h ogy mi köze lenne az Intelnek meg az MS-nek, valamint az sem teljesen világos(mint már megfogyalmazták fentebb is) hogy miért is használna minden AMD-s Linuxot. Szvsz neked agyadra ment vmi.
Tudom, hogy van egy népcsoport, ahol divat szídni mindent mindenféle ok nélkül, és ha esetleg érveket is hoznál, akkor nem lenne semmi baj ezzel, mindig van másik oldal is, de az ilyesfajta fröcsögés szvsz nem idevaló.
Üdv
Aktív témák
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest