Hirdetés
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3DMark05 eredmények
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
most voltam legyelországban, és azon röhögök, hogy mi itt magyarok vagy 2 hónappal le vagyunk maradva?? vettem kint lengyel Chip ujsagot vagy valami hasonlot, és ott már eléggé újabb dolgokról írnak mint a magyar ujságokban, ja és kb 2x olcsóbb az ország, tehát magíarország szuksz szuksz szuksz...:D nemtom miért de ezt elkellet mondanom.
-
e-biza
őstag
egy másik oldal:
GeForce 6600 with 128-bit bus (GDDR, 128 MB) will cost $150. According to preliminary results and unconfirmed tests GeForce 6600GT performs 20% better than RADEON 9800XT. -
Legolas
senior tag
A Hardwired-en azt írták, hogy a Quakecon-on fog bemutatkozni a kártya: 8 pipeline 256bites! meminterfész core:425 mem:450!
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
én csak azér örülök ennek mer hátha a köcsögök leverik megint a közép kategóriás akár doom3-ra is használható gpu-k árát megfizethető max 30e ft-ra, szóval versenyezzenek csak a kegyeinkért az nvidánál és az atinál is, sőt igazán kellene még vki harmadik is a ringbe hogy észhez térjen ez a kettő, régebben az nvidia nagyon nem volt szimpatikus most hogy kapott pár kurva nagy pofont és kicsit viszavett az arcából megint szimpatiksabb, és hasonló pofonok jól jönnének most pl az ati-nak mer most meg rá vagyok mérges kicsit. (ui, 3-4 éve még mindig ugyanazt a 32 megas radeon 7200-est nyírom és még minden oké rajta de sajnos nemsoká be kéne ruházni vmi újabbra szóval várom a mélyrepülős nyár végi árakat)
-
Z10N
veterán
A hozzáértőbbektől kérdezem, hogy a megjelenés után a 6600GT/6600 mikorra
várható MO-ra és kb mennyi körül lesz Ft-ban a $200/$150-hoz képest?
Z10N :DD -
t-shirt
veterán
az a baj hogy mainstream kategóriát még nem akarják 256-bites memmel felszerelni és nem akarnak a saját csúcskártyájuknak ''olcsó'' konkurenciát
-
Keitaro
addikt
Hm :F
Lehet félreértettél... úgy gondoltam kaphatatlan lesz. Gondolj vissza kicsit anno a 9700(Pro) 9500Pro egy szemvillanás alatt eltűnt ahogy bejött a 9800/9600 széria :(
Persze neked legyen igazad és lehessen bagóért 9800-at venni, mert akkor ugrok :DDD
Csak félek nem így lesz :) -
szasza_xp
senior tag
Na ennyire azért nem volt sokkoló az írásom :D
-
szasza_xp
senior tag
Na aztán mutasson nekem valaki ma Mo egy megfizethető áru PCI-e s lapot!
Mert amig nem lesz deszka ahová be tudnám dugni :), addig ez csak egy rohadt drága faldísz :D -
_cirmos_
őstag
picit elszomorodtam :( ez azt jelenti hogy nem a jó kis 16 pipás magot fogják tiltani 8-ra, hanem egy tök újat terveztek erre a kategóriára. és a nem létező 8-at meg moddolhatja az ember...
-
Cruz
aktív tag
Szerintem meg nem fognak olyan gyorsan eltűnni. Már csak azért is mert most lendül fel a piacuk. Az, hogy pl itt a ph-n relatíve sok embernek van 9800a az a nagy piac tekintetében igazán kis arány. Ezeknek meg most megy le az ára szóval szerintem 2005 nyaráig van jövőjük bőven=bármelyik addig kijövő programot játszhatónak tippelem rajtuk (akárcsak a ti 4200 most).
Egyébként pedig az ilyen híreknek örülük. Jó hallani, ahogy a két gyártó egymásnak adja fel a labdát a fejlesztésekkel.
Rendben van az is, hogy nem az x600 az ellenfele, de marketingszempontból szerencsésebbnek tűnik az elnevezés. Még akkor is ha pl az x800SE-vel azonos kategória és árban is ua, előnyben lesz, mivel nem egy ''butított'' változat. Ha az átlagjúzer majd megkérdi a boltban, mi különbség kettő közt és azt a választ kapja: kb ugyanannyit tudnak, de ez önálló ketgória, ez meg egy butított változat, akkor szerintem sok nép fogja az előzőt választani.
Üdv
C. -
moonman
titán
ezt a natív pcie támogatást már az ati-s vitánál sem értettem. addig nem fogja tudni, amig bele nem hegesztik, onnantól meg natív, nem?
-
Atlantis
veterán
Hadd kérdezzem már meg, hogy mi az az SLI? Meg mi az a FET?(ez nem ebben a hírben fordul elő, de érdekelne)
-
rvs
aktív tag
nagyon pozitív hír ez szerintem.
legalább annyira örülök neki, mint anno az r8500-ös jó szereplésének. van egy olyan érzésem, hogy ez is egy ahhoz hasonló, sokat bíró, tartós kártya lesz; ha ráadásul még elég kedvező áron adják, akkor meg némber one. :DDD
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
Én azért örülök ennek. Talán megsürgeti az Ati mainstream frontot is, mert az X600 röhej mainnek. 9800-ak meg el fognak tűnni, úgyhogy jó lenne lépni (legalábbis valsz el fognak :) )
-
fLeSs
nagyúr
Az X600 sorozat ennek abszolút nem ellenfele, sztem árban is bőven alatta lesz, inkább az az X800SE vagy mi lesz az, ami tarthatja a frontot ellene.
1ébként minden csak az áraktól függ, lehet erős a 6600 meg az X800 SE, ha 50K-ért vesztegetik majd, most egy 9800 Pro olcsóbb ennél, és az is 8 pipás. -
LordX
veterán
Miért meglepetés az SLI? Csak ugyanolyan 6600-assal fog együttműködni, egy 6800-assal, vagy más típusú 6600-assal nem (bár titkon remélem, hogy ez nem igaz, csak az nV akar minket két ugyanolyanra rávenni, és amint elterjednek a 2xPCIe16x-es lapok, fel fogják hekkelni ezt a korlátot..)
-
erdoke
titán
X600 sorozatot simán a földbe fogja döngölni, főleg a GT változat. Ha hasonló áron adják, az ATi-nak gyorsan ki kell hoznia az új szériát (szerintem gyakorlatilag kész lehet a 4 pipe-os 110 nm-es utód, az 700 MHz-et simán visz, viszont 256 bites mem kellene mellé), különben gond lesz.
Jó húzás a mainstreamben erős kártyával támadni. Kezd magára találni az nVidia? -
maszat
senior tag
Nekem szimpatikus, és legalább natív PCIe supportal rendelkezik.
Aktív témák
Hirdetés
ph Szeptemberben kerülhetnek a boltokba az új videokártyák.
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok