Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
-
dabadab
titán
''lesz cenzúra?''
Lesz.
''az miért jobb nekik, mintha beintenek a kínai kormánynak?''
Mert igy a kinai hirdetoktol is begyujthetik a penzt.
''így ezáltal igen sokaknak elég nagyot zuhan a szemében a google...''
Max. a nagyon naivoknak. A vmivel jobban tajekozottabbak errol mar jo ideje tudtak (keringett is egy kep, amin rajta volt egy-egy screenshot a kinai meg az amerikai Google-rol, hogy mit adnak a Tienanmen kereszoro eredmenyul), a meg jobban tajekozottabbak meg azt is tudjak, hogy hogy mukodnek a nagyvallalatok. -
ngabor2
nagyúr
ez a többszörösen összetett mondat kicsit kifogott rajtam így péntek délután. röviden: lesz cenzúra? ha igen, akkor az miért jobb nekik, mintha beintenek a kínai kormánynak? nem viszem tovább a szálat, mert az már a poltopik témája... más se tegye.
így ezáltal igen sokaknak elég nagyot zuhan a szemében a google... hacsak nincs annyi eszük, hogy ''hivatalosan'' cenzúráznak, de nem dugják el tulságosan a kiskapukat. -
tkazmer
addikt
Nem tudom, de az én szemléletem szerint is inkább maradniuk kell kínában, pont azért, amit ők is mondtak, hogy ha kivonulnak, azzal veszítenek ők is, és a netezők is, tehát senkinek sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Google részvényeseinek gyűlése elvetette a cenzúrát tiltó javaslatot.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest