Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
-
dabadab
titán
''lesz cenzúra?''
Lesz.
''az miért jobb nekik, mintha beintenek a kínai kormánynak?''
Mert igy a kinai hirdetoktol is begyujthetik a penzt.
''így ezáltal igen sokaknak elég nagyot zuhan a szemében a google...''
Max. a nagyon naivoknak. A vmivel jobban tajekozottabbak errol mar jo ideje tudtak (keringett is egy kep, amin rajta volt egy-egy screenshot a kinai meg az amerikai Google-rol, hogy mit adnak a Tienanmen kereszoro eredmenyul), a meg jobban tajekozottabbak meg azt is tudjak, hogy hogy mukodnek a nagyvallalatok. -
ngabor2
nagyúr
ez a többszörösen összetett mondat kicsit kifogott rajtam így péntek délután. röviden: lesz cenzúra? ha igen, akkor az miért jobb nekik, mintha beintenek a kínai kormánynak? nem viszem tovább a szálat, mert az már a poltopik témája... más se tegye.
így ezáltal igen sokaknak elég nagyot zuhan a szemében a google... hacsak nincs annyi eszük, hogy ''hivatalosan'' cenzúráznak, de nem dugják el tulságosan a kiskapukat. -
tkazmer
addikt
Nem tudom, de az én szemléletem szerint is inkább maradniuk kell kínában, pont azért, amit ők is mondtak, hogy ha kivonulnak, azzal veszítenek ők is, és a netezők is, tehát senkinek sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest