- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Xero nagyúr Az isten áldjon meg... 
 Olyan nehéz megérteni hogy alapvető hardverfelépítés lesz teljesen más? Gondolom az alaplapot még mindíg az apple fogja legyártani és valószinű hogy ibm kompatibilis lesz mi?
 Attól hogy x86 proci lesz a gépben kizárt hogy minden dzsunka cuccra osx-et toljunk. Ez pl nem is gond. Sokat veszítene a presztizséből az os ha pl pistike feltolná a teckós konfigra aztán nyígna hogy milyen szar.
 Ez az os célhardverre van kitalálva és pont. Induljunk onnan mondom hogy nem is biztos hogy ibm kompatibilis lesz a felépítése... no comment!
 Üdv
- 

Xero nagyúr MacBios=OpenFirmware... ez egy az egyben valszeg az intel miatt most megszűnik de nem is bios lesz az egyszer biztos. 
 A monitorcsatlakozó régebben volt egyedi. Mostmár sima DVI 30''-os moncsinál dual DVI csati kell.
 A bill és az egér szabványos USB-s vagy BT-s ahogy jólesik. Talán 1 igazán spec gomb a cd kiadó gomb amit pc-s billel az F12 vált ki.
 De egyébként no offense soha a büdös életbe nem fog egy suttyó sem dzsunka sőt más brand pc-re sem mac OS-t rakni. Nem lesz driver más hardverre és vlaszeg olyan bios/openfirmware vagy tudomisénmi lesz benne ami tutira kizárja a hackelhetőséget.
 Ettől függetlenül azért én jól meg fogom vennem az én pici ibookomat/powerbookomat (amire lesz keretem) és azzal el leszek vagy 2-3 évig!
 Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest