- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- OLED TV topic
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
0519
senior tag
Más:
Egy kedves barátom nagy Mac rajongó. Most kidülledt szemekkel, magába fordultan, motyogva közlekedik.
Hogyan vidítsam fel?
/azt már mondtam neki, hogy ez csak pletyka. Nem hatott./ -
0519
senior tag
Nem tettem.
Nem intéztem el őket egy kézlegyintéssel. Nem írtam egyszer sem, hogy Ms a kizárólagos tulajdonos, vagy semmi hasonlót. Én csak arra utaltam, hogy ők a piac domináns szereplői. Ha vki belép erre a piacra, az készüljön fel a harcra.
Nem írtam azt sem, hogy az Ms diktálja a proci fejlesztést. Ezt nem is tudom, miből szűrted le. -
0519
senior tag
1. Én sem teszem.
2. Természetesen nem az Applere és nem az Intelre gondoltam.
Én folyamatosan írok, a hozzászólásaim között igyekszem fenntartani az összefüggést. #20.
Természetesen az Ms-re gondoltam, mint lehetséges és valószínű OS szállítóra az Apple gépekre.
Mielőtt vki Ms utáló/Apple fanatikus lehurrog megjegyezném, hogy:
1. csak találgatunk mindannyian, velem az élen,
2. én arra gondolva írtam, hogy amennyiben technikailag/jogilag lehetséges akkor megteszik. -
0519
senior tag
1. ''Legalábbis ezt akarják elhitetni az emberrel.'' - erdoke
Ez a kulcs. Ez csak legenda. Bár az igaz, hogy a matrica a gép eljén sokaknak, sokat megérhet. Ezt elismerem.
2. Gondolod, hogy ha minimális erőfeszítéssel megléphetik, hogy OS-t és egyéb szoftvereket szállítsanak a piac további 2%-ára, akkor azt nem lépik meg? -
0519
senior tag
Szerintem öngyilkosság önként belépni erre a piacra. Szerintem ez pletyka.
(bár olvastam máshol is, nem is egy helyen, de hivatalos megerősítést még sehol)
1. Miért vennék drága Apple gépet, ha megkapom olcsóbban ugyanazt a Dell/HP/Acer stb.. cégektől? Vagy a sarki boltban összerakják nekem még kevesebbért.
2. Az Apple biztonságban volt saját kis világában, most azonban belép a Microsoft területére. Egy ilyen párviadalból erősebben nem jöhet ki. Csak a túlélésért küzdhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-book olvasók
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest