Hirdetés
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Miért asszed osx-en nincs kék halál?
Pedig van... (igaz nem kék, de az ''elve'' ugyan az...)
Nekem már többször sikerült produkálnom, igaz Tiger alatt még nem, de az még túl új.
De pl Tigernél már most nem enged automata szoftverfrissítést, mert behal kb 80%-nál, mikor csekkolja az update helyeket... (remélem azért kézzel valahogy ezt sikerül majd orvosolnaom, és utána helyreáll a rend)
Ezzel csak azt akarom mondani hogy azért az OsX nek is vannak hibái. (és most ''technikia'', hibákra gondolok, nem arra hogy kinek mi tetszik, kinek mi a kézreállóbb stb)... -
rudi
nagyúr
Szerintem ugyanúgy nem tudsz vagy tudsz majd a továbbiakban Mac-et berhelni mint eddig. Eddig is volt hozzá VGA, RAM, merevlemez meg minden. Valószínűleg Intel proci a mobil Mac-ekben és a Minibe megy először - azokat meg nem berhelik majd, a P4 nekem nem tűnik valami jó ötletnek. Hogy rámegy az XP-is abban meg mindenki magára vessen
-
Versus
senior tag
Feltételezem ezentúl is egybe lesznek vasalva ,mind hardwer ,mind szoftver szinten. Ha valaki meg elkezdi szerelgetni és jön az őskáosz az szerintem nem az Apple vagy az Intel felelőssége. Egyébként Apple-t pont azért vesznek az emberek mert nem kell szerelgetni, és én sem szerelgetném.Na meg Applet azért vesznek mert trendi és metroszexuális dolog !
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest