Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TommyGun

őstag

válasz DcsabaS #236 üzenetére

Jól írják a lentebb szólok...centrino is 600-800Mhz-re kapja vissza magát....
    Azért azt ne felejtsük hogy a Pentium M már kapott új magot.....és ezzel igenis felveszi a versenyt a Turion....
    Én úgy látom hogy az AMD-nek van egy remekül teljesítő desktop procca ugyebár a s754 s939 A64-ek....sebességben is jobbak mint a prescottok arról ne is beszéljünk hogy kevesebbet zabálnak és alig melegszenek....DTK notebookokba szerintem a legjobbak...
    Tehát Desktop téren az intelnek kell most a köv 1 évben valamit lépnie mert a Netburst kilőve és a Dual core proccaik se túl jók, rohadtul melegszenek és dupla annyi áramot zabálnak ami eddig se volt kevés egy maggal sem....
    Most a Turion hasonlót tud mint a Pentium M és ha jól tudom 25W és 35W-os modellek melett hamarosan jönnek a 25W alattiak is legalábbis ezt olvastam....lehet hülyeség...az intelnek 21W és 27W-os modelljei vannak annyira ezek nem ütnek el egymástól....

Tulképp az AMD az eddig is remekül teljesítő A64-ből csinált egy mobil proccot ami már minden új technologiát tud....
    A Pentium M pedig egyenlőre a régivel gazdálkodik...és ebből kell valami desktoppot kihoznia az intelnek....kiváncsi vagyok mi lesz még itt..:D

DE ez nagyon OFFF volt :B

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák