Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
jrpryv
tag
Hát én nemtom, mégha durva számolás is, de azért a 60W, az nem plusz 7 fok az tuti. Nekem vol kb 1 éve egy 1.8A-m, ami alapból is 55 fok volt terhelve........
-
jrpryv
tag
Én a világért se szeretném, hogy egy világ omoljon össze bennetek, de sztem azért még igencsak korai egy ilyen ''teszt'' után éljenezni. Elöször is érdemes figyelmesen elolvasni, azt, amit anaqer kollega belinkelt(annak az oldalnak, azért van neve). Attól, hogy egy nem túl neves oldal csinált egy tesztet, amiből leközölt 3 táblázatot még nem kéne a megváltót ünnepelni. Arról nem is beszélve, hogy az a max terhelés mellett 30 fok alatti hőmérséklet számomra elég hiteltelenné teszi az egész tesztet, gondolom ti sem gondoljátok komolyan, hogy kevesebb, mint 7 fokot emelkedett a proci hőmérséklete a szoba hőmérsékletéhez képest teljes terhelés mellett 2.4 Ghz-n.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest