Hirdetés
Aktív témák
-
jrpryv
tag
Hát én nemtom, mégha durva számolás is, de azért a 60W, az nem plusz 7 fok az tuti. Nekem vol kb 1 éve egy 1.8A-m, ami alapból is 55 fok volt terhelve........
-
jrpryv
tag
Én a világért se szeretném, hogy egy világ omoljon össze bennetek, de sztem azért még igencsak korai egy ilyen ''teszt'' után éljenezni. Elöször is érdemes figyelmesen elolvasni, azt, amit anaqer kollega belinkelt(annak az oldalnak, azért van neve). Attól, hogy egy nem túl neves oldal csinált egy tesztet, amiből leközölt 3 táblázatot még nem kéne a megváltót ünnepelni. Arról nem is beszélve, hogy az a max terhelés mellett 30 fok alatti hőmérséklet számomra elég hiteltelenné teszi az egész tesztet, gondolom ti sem gondoljátok komolyan, hogy kevesebb, mint 7 fokot emelkedett a proci hőmérséklete a szoba hőmérsékletéhez képest teljes terhelés mellett 2.4 Ghz-n.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest