Aktív témák
-
jrpryv
tag
Hát én nemtom, mégha durva számolás is, de azért a 60W, az nem plusz 7 fok az tuti. Nekem vol kb 1 éve egy 1.8A-m, ami alapból is 55 fok volt terhelve........
-
jrpryv
tag
Én a világért se szeretném, hogy egy világ omoljon össze bennetek, de sztem azért még igencsak korai egy ilyen ''teszt'' után éljenezni. Elöször is érdemes figyelmesen elolvasni, azt, amit anaqer kollega belinkelt(annak az oldalnak, azért van neve). Attól, hogy egy nem túl neves oldal csinált egy tesztet, amiből leközölt 3 táblázatot még nem kéne a megváltót ünnepelni. Arról nem is beszélve, hogy az a max terhelés mellett 30 fok alatti hőmérséklet számomra elég hiteltelenné teszi az egész tesztet, gondolom ti sem gondoljátok komolyan, hogy kevesebb, mint 7 fokot emelkedett a proci hőmérséklete a szoba hőmérsékletéhez képest teljes terhelés mellett 2.4 Ghz-n.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest