Hirdetés
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
Ahha... ez tényleg szomorú... őszintén szólva hatalmas szemétségnek tartom, hogy az Auchanban meg a Media Markt-ban, pláne a többi helyen pofátlanul drágán a legrégibb, ráadásul újkorukban se minőségi chipseteket és videokártyákat akarják rásózni az emberre, meg szinte csak Celeront lehet találni, de meg nem mondanák, hogy Celeron D, és az messze a legrosszabb a CPU-piacon, hanem az órajelével feszítenek. Tessék eladni a valódi áráért.
Mélységesen nem értek egyet azzal, hogy ''aki ennyire nem ért hozzá, az megérdemli''. Részletes véleményem pár fórummal arrébb. Én bármely nálam kezdőbbnek szívesen adok tanácsot. -
tgabi333
aktív tag
Ebből látszik, hogy az Intel nem a magyar piaci viszonyokhoz alkalmazkodik

Lassan én is elkezdek chippeket gyártani.. ha már egy gyár arról panaszkodik, hogy nem tud annyit termelni amennyit kellene, akkor igazán átérzem a problémájukat... Ha ez valóban a legnagyobb gonduk, akkor tényleg én a konyhában fogok szilikonsütit sütni 65nm-en.
<MODDED by VolgaSzemélygépkocsi>
[Szerkesztve] -
Nekem úgy tünik, nálunk még mindig a 845-ös chipset a belépő szint, ezt viszik kartonszámra, 865-öst már ''komoly'' gépbe veszik, 915-ös meg jó ha hetente elmegy 3-4...
-
rudi
nagyúr
Nem értem miért gond ez, hiszen a 865 főként Socket 478-hoz készült, aminek meg ugye vége. A 915PL/GL viszont lehet, hogy nem bírta a versenyt az olcsó SiS cuccokkal.
-
Adi
senior tag
Na mi van, nem bírjuk a versenyt Tajvannal?

Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
AMD-s lapoknál is hasonló a helyzet, VGA-nál is az MX440 meg az FX5200 a slágertermék