Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
killahdrums #4 üzenetére
''Imádják ezt a kazán meg forrófejű meg a lófa*%' tudja miket írni...''
én kérek elnézést, de évekig volt szvsz nemcsak nekem a fejemhez vágva, hogy ''lesarkazódik'', ''megfő'', ''elfüstöl''. akkor nekem is sz@rul esett, hogy az a procit, amelyik igaz, h lesarkazható ilyen szinten küldik a béka alsó fele alá. az elfüstöltetéséhez viszont már művészet kell. 130W-os TDP sok. főleg annak a fényében, hogy az E0-ás steppingű A64-el AMD-ék a hőtermelést C'n'Q nélkül is 20-25%-al csökkentik.
hogy miért szólok ilyen topichoz hozzá? mert úgy érzem, hogy az érem másik felét is meg kell mutatni. akik ismernek, tudják, hogy nemcsak pro, hanem pro/kontra szoktam nyilatkozni a cuccokról. legyenek akár azon gyártók termékei, amiket én választok, ha HW vásárlásról van szó (AMD, nVidia, Logitech, stb), akár más gyártóké. nem szoktam csak egy oldalát megvizsgálni az adott cuccnak, és ennek hangot is adok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest