Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
El tudnátok képzelni azt hogy egy ilyen helyen dolgozzatok?
Én nem nagyon...
-
Gabró
tag
Szép lenne, ha a következő kétmilliárd dolláros gyárát nálunk nyitná meg az Intel.
-
Hű, szívesen dolgoznék ott. Tologatnám a processzoros ládákat.
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
CriticalHit #8 üzenetére
Kicsit futurisztikus
-
fasyrt
őstag
Gyerekek, jön a Conroe.
-
tuskooo
addikt
válasz
CriticalHit #8 üzenetére
Kellemes munkakörülmények
[Szerkesztve] -
CriticalHit
addikt
Jó a kép
-
rudi
nagyúr
Itt látszik, hogy az Intel nem aprózza el. A többiek (AMD, ATI, NV) még csak kapálódznak a 65 nm felé, nekik meg már 3 gyáruk és valagnyi processzoruk is van
-
D.Orion
veterán
Engem ebben a hírben leginkább ez a mondatrész lepett meg:
''miközben több helyen máris a 45 nm-es technológia 2007 végére tervezett bevezetésére készülnek.''
Persz jó, hogy már a harmadik gyárat nyítótták meg és erre már mondhatjuk, hogy itt van európában. Kiváncsi vagyok mit tudnak majd ezek a procik. -
darabka
tag
Logisztikailag mindenképp jó lépés, hogy immáron van egy európai üzem is...
-
csudri
őstag
Hajrá-hajrá!
-
Obi-1
őstag
Nem annyira a chipek erőviszonyát, mint a cégek erőviszonyát mutatja az átállás. De lassan nem lesz hova miniatűrizálni, és akkor AMD végre behozhatja az Intelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest