Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
aki ki tud fizetni tandíjra 5 millát, az az esetek többségében ki fog tudni 8-9-et is.
várnarancs mondja nekem mindig, hogyha valaki tud venni 10m-ért autót, akkor az tud venni 15-ért is. Viszont ebben az esetben nem értem, hogy mit keresnek az utakon 10m-ért vett autók? Ez kb pont ugyan olyan.
Más kérdés, hogy megéri e egy nevenincs egyetem nevenincs papírjába pénzt fektetni. -
tkazmer
addikt
Na várj csak, itt épp arról van szó, hogy a papának nincs 25m-ja. Ebben az esetben jöhet szóba a kapcsolatok felhasználása, hogy a gyerekánek legyen munkája, amiből finanszírozhatja a saját tanulmányi költségeit. Olyan ember pedig igenis létezik, akinek egyrészt gondot okoz a 25m, másrészt viszont megvannak a kapcsolatai ahhoz, hogy a gyereke, még ha nem is az egészet, de a jó részét a fenti összegnek megkeresse.
-
tkazmer
addikt
Ennek a megfizetésére nincs elég ember Magyarországon.
Ez nem igaz.
Ne vágj már fel idegileg!
Bocs, ha sikerült, nem célom.
Szerintem Bojár úr mindenképpen szeretne az egyeteméhez sok tanulót, neki ugye abból van profitja. Valószínűnek tartom, hogy egy ilyen informatikai ismereteket tanuló(tehát valamilyen szinten velük már rendelkező) ember könnyebben kaphat viszonylag jól fizető munkát, mint egy mondjuk bölcsész szakos hallgató. Pláne, hogyha tényleg jól teljesít, tehetségesnek láétszik, nem hiszem, hogy bojár úr ne élne a lehetőséggel, hogy esetleg a saját cégénél foglalkoztassa. Ha valaki tehetségtelen, és mégis itt akar tanulni, emellett pénze sincs, akkor az tényleg kellemetlen. -
tkazmer
addikt
Írtam, tehetős középosztálybeli. Aki még azért nem sorolhatja magát a felső 10e-be. Szerintem az ilyenek(nyilván nem 3-4 gyereknek), de ki tudják fizetni az évi 4-5m forintot. Persze, nem simán, és szivarzsebből, de nem zsíroskenyéren éldegélve. Ráadásul egy ilyen papának/mamának akár már lehetnek olyan kapcsolatai, hogy a gyerekének viszonylag jó munkát találjon.
Az más kérdés, hogy egy egyenlőre még nevenincs egyetem nevenincs diplomájáért vajon érdemes e 20m(vagy akár 1 fillér) kölcsönt felvenni... -
tkazmer
addikt
De szerintem pont emiatt ehhez társulni fog egy komolyabb ösztöndíjrendszer, meg biztosan lesz lehetősége a kevéséb tehetős tanulóknak munkára, és szerintem kölcsönt is nyújtanak majd számukra. Nyilván ez akkorsem az átlagfizetésből élőknek lesz lehetőség, de szerintem ezzel már azt elérnék, hogy a tehetősebb középosztálybeliek is járhassanak ide..
-
tkazmer
addikt
Tetszik a dolog, jó lenne, ha néhány éven belül megvalósulna. szívesen járnék oda..
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest