- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
asszem kevesen néztetek rá a képekre, ugyanis azok részben NEM brookdale-es lapok.. :))
-
karib
addikt
...mondom magukat... :))
-
karib
addikt
Eszondom én is, ők a lassúak :)))
-
karib
addikt
Mellesleg ezt az infót az Anandtech dobta föl...
Ja, NForce lapot is küldhetnének már, nem értem, olyan lassúak ezek az alaplapgyártók... -
karib
addikt
A slusszpoén viszont az, hogy a Brookdale valójában DDR-t is támogat gond nélkül (már ma is), DE: ssssss... erről 2002. január 1-ig egy mukkot se senkinek! Mert hogy az Intel sem mondhat ilyet, kedvenc Rambusunkkal kötött megállapodásának köszönhetően. Így hát addig marad az SDR SDRAM, gondolom DDR foglalatot utólag pedig nem nagyon lehet majd rábarkácsolni az i845 lapunkra. Ez elég nagy hendikepp, főleg a zuhanó DDR árak miatt. Rambus ismét röhög a markába? Még meglássuk :)
Szóval nem is tudom, meg kell nézzük az első bencheket, de a Rambus árak esése folytán kimondottan versenyképes lett, és valljuk meg, a P4 igazából a Rambust szereti... Igazán idetolhatnának már egy i845 lapot, nem Parci?
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest