- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
asszem kevesen néztetek rá a képekre, ugyanis azok részben NEM brookdale-es lapok.. :))
-
karib
addikt
...mondom magukat... :))
-
karib
addikt
Eszondom én is, ők a lassúak :)))
-
karib
addikt
Mellesleg ezt az infót az Anandtech dobta föl...
Ja, NForce lapot is küldhetnének már, nem értem, olyan lassúak ezek az alaplapgyártók... -
karib
addikt
A slusszpoén viszont az, hogy a Brookdale valójában DDR-t is támogat gond nélkül (már ma is), DE: ssssss... erről 2002. január 1-ig egy mukkot se senkinek! Mert hogy az Intel sem mondhat ilyet, kedvenc Rambusunkkal kötött megállapodásának köszönhetően. Így hát addig marad az SDR SDRAM, gondolom DDR foglalatot utólag pedig nem nagyon lehet majd rábarkácsolni az i845 lapunkra. Ez elég nagy hendikepp, főleg a zuhanó DDR árak miatt. Rambus ismét röhög a markába? Még meglássuk :)
Szóval nem is tudom, meg kell nézzük az első bencheket, de a Rambus árak esése folytán kimondottan versenyképes lett, és valljuk meg, a P4 igazából a Rambust szereti... Igazán idetolhatnának már egy i845 lapot, nem Parci?
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest