- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Annak az átméretezésnek vannak minőségbeli problémái, nem is állítottam, hogy nincs
Csak annyit akartam mondani, hogy az MP3-ba capture az nem feltétlen cseszi el a szinkront.. Ami elcseszheti, az a Windows API-ja, ami nincs csúszás ellen védve. Másik APIt használó progi (pl. VirtualDub, saját APIval) védett (lehet) ez ellen.
A VHS szalagon a kép és a hang nem egy helyen van tárolva, és ha a szalag megnyúlt (és az, kivéve, ha üres..), akkor a kép-hang távolság kap egy modulációt (kb AM), valamint a képszinkronjelek is csúsznak előre-hátra, ami meg tudja őrjíteni a digitalizáló áramkört, és sok-sok képdobást eredményezhet.. Amíg van olyan jó a szalag, hogy nem csúszik át a fej a szalagon levő félképhez tartozó sáv elején/végén másik félkép sávjába, addig a különbség akár elhanyagolható is lehet, de ha igen, akkor digikártya legyen a talpán, ami szinkronban tartja a dolgokat..
A Virtualdubos csúszás-korrigálás pont ezért nem működik, mert nem fix, hanem összevissza hullámzik. -
LordX
veterán
A PCTV szoftvere tud tömöríteni DV-t, az MP3 meg szerintem Lame, de az is a szoftver beépítettje.. A felbontás ha PAL (720x576i), akkor csak 15 FPS, többet nem bír, ha 640x480, akkor épp bírja a 25-öt. Asszem, mert már egy éve nem használtam..
De a VHS digizés az pont nem megy (az előbb a forrás az a tuner volt), mert VHS-nél a hang és a kép nem szinkronban jön, a VHS szinkront tartó chip annyit tesz, hogy késlelteti a képet. -
LordX
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Doctor Who (2005)
- Milyen videókártyát?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest