Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
üzenetére
Igen, nagyjából ez a helyzet: megtagadják tőlük a hitelt! Én két és fél éve vettem hitelre hűtőgépet az akkor még létező Keravillnál. Vártam a hiteligénylésem elbírálására, ezen idő alatt két nyugdíjast szórtak ki a mezőnyből! És abban sem vagyok biztos, hogy 70 felett voltak!
Uppsz, fanatic lettem!
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
üzenetére
Abban igazad van, h hitelt, életbiztosítást sem nagyon köthet az ember 70 év felett, de nem azért, mert nem fogja fel, h mit ír alá a szerződésben.
Szerintem telefonos szolgáltatás igénybevételéhez, ADSL-hez, igazán semmi köze az életkornak. Engem is felháborítana egy ilyen diszkriminatív és indokolatlan feltétel ilyen esetben. -
L3zl13
nagyúr
válasz
üzenetére
De kamu. És miért lenne a darwin díjasoknál, ha nem halt meg, és a darwin díj azokkal foglalkozik?
Hitel: Az jogos szerintem.
Tekintve, hogy jelentősen növeli a befektetési kockázatot, miért kellene a banknak bevállalnia. Illetve adjanak neki is hitelt, csak más (kedvezőtlenebb) feltételekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő