- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
-
Gismo
addikt
azaz az 5072 silent ebír egy 2.8-as Dual Core-al? Tuning nem érdekel...
-
Gismo
addikt
A leghalkabb verziót felmerjem rakni egy 2.8-as Intel Dual Core procira?
-
Televan74
nagyúr
Nekem a bartonomat évekig hűtötte egy glacialtech igloo hűtő és megvoltam vele elégedve.
Aluminiummal is lehet hatékonyan procit hűteni. -
Hun'reeth
őstag
Semmi extrákat nem látok ezeken a hűtőkön de ez igazán nem is volt soha jellemző a GlacialTechre. Voltak jó szériáik és olcsóak voltak. Amíg nincs teszt minden csak találgatás.
-
BaKeSZ87
őstag
4 éve 3k-ért tudtam venni egy full réz GT hűtőt, (GT igloo 2500), most pedig még egy alap alu-t nem úszni meg 4k alatt
(a 2500-as nagyon zsír hűtő volt, 1700+-os Tbred magos XP-t, 2200MHz-re húzva, simán 45 fok alatt tartott)
-
atuci
őstag
válasz
elfelejtette #21 üzenetére
A név helyesen Forrest Gump, gondoltam szólok.
A cikkhez:
Igazából, ha olcsó, értsd 3-4k körüli lesz itthon az áruk, akkor jó vételnek számítanak majd. Szerintem. -
orbano
félisten
válasz
venember83 #17 üzenetére
hatékonyan keres vele pénzt a GT
hihetetlen, mennyi bőrt tudnak még lehúzni a hagyományos alumínium profilokból gyártott hűtőkről... 5 éve is ilyenek voltak, meg most is ilyenek, de mindig hatalmas újdonságként jönnek elő... -
Hani
aktív tag
Nyeh. Kétszer is elment - biztos nagyon meg akartam magyarázni.
[Szerkesztve] -
Hani
aktív tag
Ajánlok egy arany középutat:
A ''Hatékony processzorhűtőkkel jelentkezik a GlacialTech'' mondatot értsük úgy, hogy mivel egy ideje már nem adott hírt magáról a GT, ezért most jelentkezik. És mivel úgy döntött, hogy éppen procihűtőkkel akarja ezt tenni, ezért azokkal jelentkezik. Amik mellesleg hatékonyak, az eddigiekhez hasonlóan
Nu?
(Elmegyek politikusnak) -
venember83
nagyúr
válasz
elfelejtette #24 üzenetére
nem GlacialTech-et kritizalom, hanem a cikk cimet, azt hittem, h ez nyilvanvalo, de ezek szerint nem volt az.. Megfogalmazassal van bajom, nem a GlaciaTech hutokkel!
-
elfelejtette
veterán
válasz
venember83 #22 üzenetére
Mert ez a szó benne van a GlacialTech hivatalos közleményében?
(mod. És még ha benne is van, nem feltétlenül vonatkozhat az előző szériá(k)ra, mint a hatékonyságot jelző viszonyítási alapra!)
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
elfelejtette #21 üzenetére
Mert nem tudok/unlk rajonni mitol lett hipp-hopp hatekony ez a prochuto-csalad. Kov kerdes: ha ezek hatekonyak, akkor elozoek nem voltak azok?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Személy szerint nem értem, hogy hogyan tudtok ennyit problémázni 1 szó miatt (''hatékony'')!
Nekem az AMD AthlonXP procimat egy Igloo 2520pro hűtötte, és 2400 MHz-en sem ment 49 fok fölé 2950-es fordulatszám mellett, és abszolút nem volt zajos (tesztben ''ajánlott vétel'' volt). A mostani K8 Sempronomat pedig egy Igloo 7300light tartja 37 fok alatt 275 MHz-es FSB-n járatva 21dB zajszint mellett a gyári 1800-as fordulaton. -
kukucka
csendes tag
a gyári venti nem pörög 3000 sem, ellenben az igloo hasít, szivacstalpakat kellett tenni alá annyira pörög; az biztos én nem fogok többé glacialtech-et venni, azt a pénzt inkább ráköltöm házra, tápra, stb.
thaler2, 1. nem értem hogy jön ide egy nick, 2. fogalmad sem lehet ki mi alapján választ nicket -
Gaben01
őstag
Nem igazán látom mitől számítanak újdonságnak ezek a hűtők.
Az tény hogy a GlacialTech nem gyárt rossz hűtőket,de ezek mitől lettek hatékonyak?Eddig milyen hűtőket gyártottak.A második képen levő hűtő nagyon hasonlít az intel gyári hűtőjére -
Thommyboj
aktív tag
hát igen alap hűtő helyett mindenkép jobb, mert egy inteles alap hütő képes akár 50 db t is generálni, a glacialtechnek azért alacsonyabb a zajszintje, igaz azért hasonlít az alap intel hütőre kinézetre, de a zajszínt meg a hütési tulajdonságia jobbak.
-
Ribi
nagyúr
Aki nem ert a hutokhoz az elotte kerdezzen korbe, es utana valasszon. Ha erre sem kepes az meg megérdemli. Ezek a hutok jol lathatoan nem nagy teljesitmenyu procikra vannak kitalalva, mint prescott p4, mert azokra a hocsoves huto a minimum. Ezek inkabb amd-re jok amiknek kisebb a hotermelese, es azokat nyilvan jol huti es halkan es ''olcson''.
-
Ősember
őstag
igy jártál
szerintem hang fronton jobb a glacialtech mint az intel....
mellesleg ezeket a hütöket nem tuningra találják ki... mint láthato még heatpipe sincs benne és a lefogatás tipikusan ''minél egyszerübb, annál többen veszik'' megoldás. ilyen van az intel hütökön és az ac freezeren is. -
L3zl13
nagyúr
válasz
venember83 #11 üzenetére
Azért mert valami működik, és végzi a dolgát, még nem feltétlenül hatékony...
-
venember83
nagyúr
''Hatékony processzorhűtőkkel jelentkezik a GlacialTech'' - az eddigiek milyenek voltak? Csak disznek ultek a procin? Ketlem, szoval cim eleg erdekes...szvsz
-
kukucka
csendes tag
Nekem is glacialtech igloo hűtőm van a P4-hez, de az a röhej, hogy a gyári hűtővel jobban lehet húzni a procit és nem is melegszik annyira. Szal én nem hiszek ezekben a szarokban, az ember megveszi többezer pénzért, azt otthon derül ki, hogy semmire sem jó. Átbaszás.
-
bagyulajuve
addikt
régi bartonom volt galacialtech, és remekül szolgált, gondolom most sincs másképp
viszont kicsit hangosnak tűnik elsőre pro, de legfeljebb leszabályozza az ember -
polip
addikt
ha tartja a régi hagyományait a glacialtech, akkor ezek is remek hűtők lesznek azoknak, akik olcsó de jó hűtésre vágynak...
-
Muton
addikt
3 vagy 4 eres a venti kábele? (intel fronton ma már ugye nem mindegy)
-
nemtommi
senior tag
A két kép nem ugyanaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest