Új hozzászólás Aktív témák

• karib

addikt

válasz #64791808 #54 üzenetére

Nem tudom, szerintem egyszerűbb minél több bontatlan dobozt eladni, berhelés nélkül, mint mindegyikkel trükközni, hogy egy ezressel pluszba át tudd verni a usert. Nem tudom elképzelni, hogy ezerszámra adják el a legkülönfélébb módon patkolt gépeket - egyszerűen nincs ennyi bontott, visszahozott, beleturkált gép, pláne ha csak új gépeket árulsz, tehát nem lehet bármilyen használt dzsunkát a polcra tenni. Pusztán az értékesítési volumenből tippelve a legtöbb usernek vadiúj gép jut, amivel ilyen probléma nem állhat fenn. Emellett ott vannak a problémás esetek, ami ha elenyésző százalékot veszünk, akkor is többszáz esetre rúghat egy jelentős forgalmú üzlet esetén.

A kékfényes sztorit előhozni pedig nem túl szerencsés, pont hogy semmit nem mondott - pedig meg lett volna a lehetőségük, hogy egy korrekt beszámolót csináljanak. Szerintem borzalmasra sikeredett, az átlag aktívfókuszos tudósítás messze lepipálja.

Nem tisztem védeni a nb.hu-t, nem szorulnak rá, ill. eddig ahogy láttam, meg tudják védeni magukat, ill. beismerik, ha melléfogtak. Ellenben ne vagdalkozzunk általánosításokkal - maradjunk meg a saját tapasztalatok közlésénél (''velem inkorrekt volt XY''). A nevezett kékfényes esetről is később kiderült, nem pontosan úgy volt, ahogy a felháborodott user elsőre beállította - a barátom ismerősének történetei pedig pláne torzulhatnak.

Új hozzászólás Aktív témák