- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hibajavításokra fókuszál az új Arc meghajtó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
válasz
#64791808 #54 üzenetére
Nem tudom, szerintem egyszerűbb minél több bontatlan dobozt eladni, berhelés nélkül, mint mindegyikkel trükközni, hogy egy ezressel pluszba át tudd verni a usert. Nem tudom elképzelni, hogy ezerszámra adják el a legkülönfélébb módon patkolt gépeket - egyszerűen nincs ennyi bontott, visszahozott, beleturkált gép, pláne ha csak új gépeket árulsz, tehát nem lehet bármilyen használt dzsunkát a polcra tenni. Pusztán az értékesítési volumenből tippelve a legtöbb usernek vadiúj gép jut, amivel ilyen probléma nem állhat fenn. Emellett ott vannak a problémás esetek, ami ha elenyésző százalékot veszünk, akkor is többszáz esetre rúghat egy jelentős forgalmú üzlet esetén.
A kékfényes sztorit előhozni pedig nem túl szerencsés, pont hogy semmit nem mondott - pedig meg lett volna a lehetőségük, hogy egy korrekt beszámolót csináljanak. Szerintem borzalmasra sikeredett, az átlag aktívfókuszos tudósítás messze lepipálja.
Nem tisztem védeni a nb.hu-t, nem szorulnak rá, ill. eddig ahogy láttam, meg tudják védeni magukat, ill. beismerik, ha melléfogtak. Ellenben ne vagdalkozzunk általánosításokkal - maradjunk meg a saját tapasztalatok közlésénél (''velem inkorrekt volt XY''). A nevezett kékfényes esetről is később kiderült, nem pontosan úgy volt, ahogy a felháborodott user elsőre beállította - a barátom ismerősének történetei pedig pláne torzulhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- További aktív témák...
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest