- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
- Steam Deck
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amit írtam, az radikális, nem vitatom, de mondom: ha valaki mutat 7 tökéletesen elégedett usert, akik ott vásároltak, és nem azért elégedettek, mert nem értenek a géphez, és ''biztos jól van úgy'' hitben élnek, akkor azonnal megváltozik a véleményem.
De akivel eddig én találkoztam, az csak rosszat mondott a notebook.hu-ról.
Kékfényt néztél? Ha a fele igaz, akkor is sok. A mi gépünk is a notebbok.hu-tól van, olyan processzorral érkezett a gép, ami benne sem lehetne. Mikor szóvá tettem, nekem estek, aztán halkan megkérdeztem, hogy el akar menni mindenki még ma szabadságra? Mutattam egy-két igazolványt, és akkor nagy rutinnal kicserélték.
Megjegyzem, hogy arra a gépre is fel volt rakva az XP, az Office, és egy csomó program, 3dmark2005, pedig a géphez semmi szoftver nem járt volna.
Úgyhogy értem én, hogy csúnya dolog leinkorrektezni egy céget, dehát akkor lássuk azt az ellenpéldát!
Másfelől nincsenek rászorulva a bepalizásra? Naponta 30-40 üzletet csinálnak, az havi szinten alsó hangon 500 bolt. Ha mindegyiken csak egy ötezrest szednek össze, az két és fél millió forint egy hónapban. Mire nincsenek rászorulva?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest