- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz afterburner_ #16 üzenetére
A Kandalfos megjegyzést tanusíthatom én is. Néha takarítani kell, viszont még mindíg jobb, mintha beengedné a házba a port!
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
afterburner_
őstag
nekem van egy kandalf tt hazam meg egy xaser 3-asom előbbinel meg szepen megall a por a lyukacsos szellőzőnél ami mögött venti is van időnként takarithatom, bár a xaser 3-nal ott azert jobban megoldottak ajtó mögé rejtették a dupla ventit persze szűrővel.
nagyon klassz hazak!>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Mike T.
tag
A rácsos előlappal pedig a stacker-re hajaznak, ami persze nem baj, mert nem rossz az irány...
-
Obi-1
őstag
Ebből a képből azt hittem, szellőzik az ajtón keresztül, de nem. Micsoda hülyeség ez.
Szerintetek hol lehetne ilyesmi rácsot kapni?Only a Sith deals in absolutes.
-
-FreaK-
veterán
Ez az Eureka nekem kifejezetten teccik kívülről, szerintem egyike a kevés Tt házak közül ami tényleg ízléses korrekt kinézetű Kár hogy a belseje legfeljebb átlagos..
-
CocooN-z
őstag
[link]
30 k
mod: amugy a teszt egesz jo.
[Szerkesztve]BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
Petya25
őstag
Pofás az Eureka, hajaz a Shark-ra ami anno nagyon bejött.
Kár hogy nem vették át a Gigabyte 3D Aurora 2x12-es hátsó elrendezését, elfért volna.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
tag
A Matrix VX nagyon korrektnek tűnik
Csak az árakra leszek kiváncsi.A szép szavak nem igazak, az igaz szavak nem szépek.
-
^Bundi^
őstag
az euréka tényleg remek..csak legyen megfizethető
Nos Omnes Una Manet
-
Hun'reeth
őstag
Nekem is az Eureka tetszik a változatosság kedvéért
A kérdés csak az ár mert a TT nem épp olcsón adja a dolgait.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
DJ Stevey
csendes tag
Bár ahogy elnézem, ez kicsivel mélyebb mint a shark.Nagyobb benne az alaplap kivehető tálcája, feltételezem a szerveralaplapok méretéhez igazodva. De szerintem élőben nem nézhet ki rosszabbul, sőt......
Asus A8N SLI Premium | AMD Athlon64 3500+ Venice | 2*512MB Geil Ultra Platinum DDR500 | MSI 7800GT | Hiper Power 580W | Thermaltake Shark
-
DJ Stevey
csendes tag
Ez az Eureka teljesen olyan mint a Sharkom, leszámítva az átalakított előlapi részét.
Én bátran ajánlom mindenkinek!Asus A8N SLI Premium | AMD Athlon64 3500+ Venice | 2*512MB Geil Ultra Platinum DDR500 | MSI 7800GT | Hiper Power 580W | Thermaltake Shark
-
fLeSs
nagyúr
az eureka belülről egy az egyben a chieftec sh-01-esem lemásolva. kívülről amúgy teccik.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- További aktív témák...
- Aerocool Mirage L240 Processzor vízhűtés
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Corsair RM850 teljesen moduláris tápegység, 80 PLUS Gold, 850W
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység