Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
andorpapa #17 üzenetére
Ez a kiszáradásos duma eléggé bizonytalan lábakon áll, hiszen van egy csomó olyan tápegység, amely kikapcsolás után lelövi a ventit is (szinte mindegyik ilyen), mégis érdekes módon a nevesebb gyártók termékei 3-5-10 évig is bírják, kondiprobléma nélkül.
Na, ezért kérdeztem. -
faster
nagyúr
Nem érted, vagy nem akarod megérteni a problémámat...
A hírben nem stand by módról van szó, hanem kikapcsolás után 3 percig még tovább járatják a ventit, hogy jobban kihűljenek a cuccok ezáltal növelve az élettartamot!?
Mitől melegedne jobban a kondi kikapcsolás után, ami megrövidítené az élettartamát, és amiért tovább járatják a ventillátorokat?
Mi köze van ennek a stand by-hoz?
Három perc, kapisch? Utána leláll, eddig oké? De a stand by, az nem áll le 3 perc után, eddig értve vagyok? Na, remélem, nem kell még jópár hszt gyártanom, hogy magyarázzam a problémámat. -
faster
nagyúr
Nem a kondik kiszáradását nem értem, hanem, hogy mitől lenne melegebb a kondi kikapcsolás után, mint menet közben. Egyáltalán lehet-e ezt tudni, hogy pont ettől száradtak-e ki a kondik, vagy csak azért, mert ócskák voltak. Nekem inkább vakításnak tűnik ez a dolog ezeknél a tápegységeknél.
Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest