- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
A kisebbik NF-410(?)-nek mi a baja konkrétan? MIntha említetted volna, hogy az egyik modellbe nem ezt tették a gyengélkedése miatt.
Játék: chicken invaders-nél jobbal nem szoktam játszani. Az NFS meg jó nekem alapbeállításon, de már vagy azt sem nyomtam 2 éve
Szerinted mikorra várható a teszt cikk? Ha tudnátok beletenni egy olyat is amivel az openGL vagy ehhez hasonló dolog van tesztelve az nagyon süti lenne. (amit olvastam a neten K8N51GMF-9-el kapcsolatban, valami olyasfélét
)
köszi: Ja no -
Ja no
aktív tag
köszi a linket!
Örülök hogy a múltkor nem ugrottam bele a PUNDIT-R-be. Közben láttam egy tesztet az azon lévő x200(?)as csippel. A friss gigabyte-51K8N51-GMF csúnyán odaver neki OpenGL alkalmazásoknál. Igaz csak ott, de én pont azt akarom használni. Ettől függetlenül még mindig nagyon eltalált gépnek tartom azt az ASUS-t
Várom a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)