Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
köszi a linket. Úgy látom ez is mATX. Kőnig! Még várok év végéig, esetleg január elejéig, hogy a tesztelők lerántsák a leplet a sötét oldalakról is. Ha mondjuk csak egy ötössel lesz max. hosszabb ez a lap a GMF-9-nél akkor lehet ez lesz a befutó nálam. bár Gigabyte deszkám még nem volt, pláne nem AMD-vel. (csöndes, de ''erős'' gépet akarok építeni ezért valszeg AMD-s platform lesz)
A HDvideó kimenet teljes felbontással fog kijönni belőle? (~19XX x 1080?) -
Ja no
aktív tag
A kisebbik NF-410(?)-nek mi a baja konkrétan? MIntha említetted volna, hogy az egyik modellbe nem ezt tették a gyengélkedése miatt.
Játék: chicken invaders-nél jobbal nem szoktam játszani. Az NFS meg jó nekem alapbeállításon, de már vagy azt sem nyomtam 2 éve
Szerinted mikorra várható a teszt cikk? Ha tudnátok beletenni egy olyat is amivel az openGL vagy ehhez hasonló dolog van tesztelve az nagyon süti lenne. (amit olvastam a neten K8N51GMF-9-el kapcsolatban, valami olyasfélét)
köszi: Ja no -
Ja no
aktív tag
köszi a linket!
Örülök hogy a múltkor nem ugrottam bele a PUNDIT-R-be. Közben láttam egy tesztet az azon lévő x200(?)as csippel. A friss gigabyte-51K8N51-GMF csúnyán odaver neki OpenGL alkalmazásoknál. Igaz csak ott, de én pont azt akarom használni. Ettől függetlenül még mindig nagyon eltalált gépnek tartom azt az ASUS-t
Várom a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest