Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Hi,
No, senki sem tud ATX, MiniATX alaplapot integrált Mobility Radeon vagy Gefore Go videókártyával? Mondtam én, hogy nincs fantáziája a mérnököknek az *SUS és Társainál.
Én is keresgéltema Google-n és a Tomshardveren, de az általam talált legutolsó ilyen alaplap az volt, amelyik Voodoo3-ast integrált.... Ennek már jópár éve.
Ha lenne szabad 300-400 millióm, olyan szuperintegrált alaplapot és gépet hoznék össze, hogy a gamer-ek is megnyalnák a 10 ujjukat. Formátum hasonló lenne, mint a Pundit, csak erősen fókuszálnék a játékra és bővíthetőségre is.
Egyébként a korábbi Home computer kategóriát is érdemes lenne újjáéleszteni (lásd pl. Amiga 1200) olyan integrált, 12x12cm alapokon, melyen erős integrált video lenne, és PCI riserrer bővíteni is lehetne...
Álom, édes álom....
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- MEGÉRKEZTEK + VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (15db) - 2GB (15db) - 512MB (1db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest