- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Hi,
No, senki sem tud ATX, MiniATX alaplapot integrált Mobility Radeon vagy Gefore Go videókártyával? Mondtam én, hogy nincs fantáziája a mérnököknek az *SUS és Társainál.
Én is keresgéltema Google-n és a Tomshardveren, de az általam talált legutolsó ilyen alaplap az volt, amelyik Voodoo3-ast integrált.... Ennek már jópár éve.
Ha lenne szabad 300-400 millióm, olyan szuperintegrált alaplapot és gépet hoznék össze, hogy a gamer-ek is megnyalnák a 10 ujjukat. Formátum hasonló lenne, mint a Pundit, csak erősen fókuszálnék a játékra és bővíthetőségre is.
Egyébként a korábbi Home computer kategóriát is érdemes lenne újjáéleszteni (lásd pl. Amiga 1200) olyan integrált, 12x12cm alapokon, melyen erős integrált video lenne, és PCI riserrer bővíteni is lehetne...
Álom, édes álom....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest