- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dell notebook topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kem
addikt
Az oké,h az ember megvesz egy ilyet, de mindenképp farigcsálni kell ahoz, hogy a hő elmenjen onnan, vagy 40k-s házat kell venni. Akinek meg arra van pénze, az tuti jobb VGA.t vesz. De lehet,h egy 12cm-es ventivel szerelt táp megoldja a problémát, ha van honnan beáramlania a levegőnek.
ui: Azt még odaírtam volna, hogy Not registered for CodegenKöszi!
-
X@b3e
addikt
Pofás darab, kíváncsi leszek rá, hogy mit tud
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
mycso
veterán
Mekkora a súlya, mert azt nem találtam a cikkben, de gondolom nem kevés, egy ekkor bordának.
Most gondoljatok bele ilyen kártyákból felépített SLI rendszerbe --> leszakítja az alaplapot./azért ezt kis túlzással értem/“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
kdz
tag
Cirmosnak azért abban igaza van, hogy ez a hűtés abban különbözik a többi passzívtól, hogy külön venti nélkül a ház oldalsó ventillátora átfúj a lamellák között...
gondolom pont ez a forgathatóság lényege, hogy a venti elé tudjad helyezni a bordát...a probléma az, hogy ez feltételezi az oldalsó házventi meglétét, sőt, SLI-ben kettőét isNever give up! Never surrender!
-
Hun'reeth
őstag
Kinézni bitang jól néz ki csak épp baromi jó házhűtés kell, hogy tényleg elmenjen passzívban. Mondjuk az enyémben elmenne. A tuning már más kérdés.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
I. Richard
senior tag
Azt hittem, látni fogod az iróniát a válaszomban....
Szerintem felesleges a mérnököknek a passzív megoldást erőltetniük, már az előbb leírtam, hogy miért. Akit meg zavar az a 15dB, amit egy Papst venti kelt, az halgasson tartósan egy komolyabb hangcuccot maxon, és megnő a hallásküszöbe Utána tuti nem fogja hallani a ventillátort
[Szerkesztve] -
nap
addikt
Mar csak azt kell megoldani, hogy a felso hutoborda emberi beavatkozas nelkul is korbeforogjon, es hopp, fel is talaltuk a holeado ventilatort.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Nedudgi
aktív tag
válasz I. Richard #14 üzenetére
Hátnemerrőlbeszéltem...?
'' mert a bordák közti légáramlás jelentősen megnövelné a leadott hőt...''
És akkor felesleges lenne ilyen űrhajókat építeni a kártyákra...
[Szerkesztve]It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll
-
I. Richard
senior tag
Válaszom a kérdésedre:
Nem lehet leszabályzott ventit alkalmazni, mert a bordák közti légáramlás jelentősen megnövelné a leadott hőt...
Most 1 kis fizika, alapszinten:
Q=(alfa)*A*(delta)t, ahol (alfa) a hőátadási tényező, ''A'' a hőátadó felület,, (delta)t pedig a hőmérsékletkülönbség....
(alfa) jelentősen!!! növelhető egy kis kényszerített áramlással, de nem, Ők a hőátadó felületet növelik, de meddíg... -
Nedudgi
aktív tag
Ez az egyik, a másik meg az, hogy az a kályha megfőzi a kondikat is kártyán meg az alaplapon. Miért nem lehet inkább leszabályozott 8 centis ventikkel szerelni az ilyen cuccost.
It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll
-
Scream007
őstag
szép ez a piros hűtés.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
rudi
nagyúr
A fizikát úgysem győzik le. Ha eccer ott van az a hő és bezárják egy dobozba, akkor hótmindegy, hogy mekkora felületre ül ki, előbb utóbb kályha lesz belőle, amiben elsőnek a vinyó sül meg.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
prmcsk
addikt
Jók ezek a PR. dumák,ahelyett hogy betennék egy erős közepes konfigba,
egy átlagosan szellőző házba és konkrét hőteszteket közölnének,mint például
a 6600GT topikban.
Azt mindenki tudja,hogy a 6600GT,igen''kemény''hőfejlesztő."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
tgabi333
aktív tag
Az összeillesztésnél nem vagyok benne biztos, hogy lesz elég a hővezetés.. itt könnyen elbukhat a ''konkurens gyartokenal joval nagyobb teljesitmeny''
-
kdz
tag
-
veterán
Hi
Na ez teccik, eddig utaltam az ASUS-t... ezutan is fogom, de ez bitang jol nez ki
Szerintem az a ''konkurens gyartokenal joval nagyobb teljesitmeny'' kamu,de majd meglatjuk.Amugy ha el lehetne forgatni hátrafelé is akkor kilóghatna a házból a pci foglalatok melletti résznél,ha kiveszi az ember fia a tartólemezt... -
_cirmos_
őstag
kis szerencsével a borda pont az oldallapi szellőzőnyílás alá kerül, így egy lassú ventivel is elég hatékony lehet.
-
zsiga667
addikt
Szvsz túl sűrű az a borda, passzívan nem lesz jó...
-
kdz
tag
kiváncsi vagyok, hogyan lehet ezt jó pozícióba forgatni
mod: főleg, ha netán SLI-ben szeretné valaki használni
[Szerkesztve]Never give up! Never surrender!
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest