Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Szép kis darab,csak zseton nincs rá.Jó ez a 256 is:DD
-
GEIL
addikt
phuuuhhh.....1024 MB-os modul már nem sámli !!! :C:C:C
(Bár a DOOM 3 biztos rálehelne szívesen !!! )------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Sárpac
nagyúr
anulu 100k/db-vel számolt!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
twollah
nagyúr
Szep kis memoriak.
-
Atlantis
veterán
Nem lesz tisztán 2x-es a szorzó. Egyébként a CL3-as kit is 147 bruttó. szerintem nem csökkentik az árukat, még nem versenyképes a DDR2.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Dassler
őstag
Most amúgy nem édes mind1, hogy 120 v 150 v 190. Vagy ti mennyit is vesztek?
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
anulu
félisten
alien-éknél nettó 47k a 512MB-os, ugyanilyen késleltetésű RAM. szerintem 2x-szorzóval mehet, és az még csak a nettója...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Atlantis
veterán
100k/db ? Nem hinném, szerintem kb. 160-170k lesz egy pár. Nem érné meg megvenni a másikkal szemben, ha nagyon drágán adnák.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
anulu
félisten
árak? egekben... szvsz indokolatlanul drágák a Corsair RAM-ok, de hozzáteszem, hogy egy ilyen TwinX párost elfogadnék a gépembe...
szvsz bruttó 100k/db-al nyugodtan lehet számolni."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
e-biza
őstag
Söt, ha Doom3-al rendeled akkor 20USD árengedményt adnak. :)
Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest