- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-biza
őstag
Egy biztos az Outlook a Windows Desktop Search programot kötelezövé teszi, máskülönben nem kereshetsz a levelek között. Hogy ez helyettesithető-e gúglival, nem tudom.
-
azbest
félisten
Megy az adok-kapok. Az ügyvédek járnak jól... gondolom ők súgják a vezetésnek, hogy ez jó
Hasznuk nem nagyon van az ilyen egymást szivatásból... de legalább a jogászoknak megvan a biztos megléhetési forrás
-
moonman
titán
erről nemrég én is írtam, igaz kicsit támadóbb hangnemben. az egy dolog, hogy a google jó kereső meg minden, de ezek a pofátlan hazugságai azért kicsit felbasszák a csőröm mindig.
a vista keresőjét ki lehet kapcsolni.
a vista keresője érzékeli a többi kereső telepítését és abbafejezi magát.
a vista keresője alapvető komponens a rendszerben, miért is baj, hogy szorosan van integrálva?
a Mac OS X beépített keresőjével mi a helyzet?
az IE-ben ugyanazzal a két kattintással lehet keresőt váltani, mint Firefoxban. őket miért nem cseszegetik? mert ott Google az alapértelmezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zyxel NAS326
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest