- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Persze, tudna, de nem a mostani lapok döglenek, hanem a 100 éves Abitok meg Asusok és egyéb deszkák, de ezeken nem minőségi kondik voltak. Én a mostani lapokról beszéltem, ha ezeket megnézed (a márkásakat) szinte csak Rubycon meg Nichicon van. Persze hibás darabok mindig léteztek, és létezni is fognak.
Az Abitos dologról meg annyit, hogy ott nem tervezési hiba volt (mivel minden alaplapon van ott kondi), hanem gagyi kondikat tettek rá, ami hamar megdöglött. Ez a helyzet sok más mai tápegységgel is. Ahol gagyi van, ott a melegtől hamar megpúposodik és kiszárad.
Egyébként ne értsd félre, én is jó dolognak tartom az új kondikat, mert szerver lapokon már bizonyítottak, csak ezt a Giga most úgy állítja be, mint ők most találták volna ki. Kihasználják az emberek tudatlanságát, és ezzel is több pénz gombolnak re róluk.
Ja és mégvalami. Manapság 3 év alatt bőven elavul egy alaplap, tehát szerintem 3 év után indokolt a csere. Azok az idők mások voltak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest