- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Herr Vida
tag
Üdv!
Nekem a 25k-ba kerülő 2 csatornás Gigabyte SiS lappal kapcs. csak két kifogásom van: hogy Gigabyte, meg hogy SiS chipset... :D
Mindenesetre örülök, hogy egy-két helyen már megjelentek a 2csatis lapok.... persze csak Pesten, én meg Pécs, na de ehhez már hozzászoktam :(
Esetleg akkor tud valaki olyan lelőhelyről ahol Granite Bay chipsetes ASUS deszkát lehet zsákmányolni? (ASUS P4GX8 Deluxe ha jól emlékxem...) -
Herr Vida
tag
Engem inkább az érdekelne, hogy ezek az újítások mikor érnek el kis hazánkba is... mondjuk a Granite-Bay chipsetesek (akár van AGP hiba, akár nincs), akár ezek az új SiS motyók (bár olyat az életbe' nem vennék),akár az nForce 2-esek... de ezekről még hír sincsen, ha megkérdezek valami forgalmazót, az kajak hülyének néz stb. stb. De még egy fonnyadt Aus P4 PE (neaggyisten Gold ed...) sincs sehol... a nemsokára elvileg megjeleneő új Intel Springdale chipsetről nem is bezsélve.
Szóval lehet hogy ezek nagyon jók, meg nagyon szépek, de mire nálunk kapható lesz, már csak egy rakás elavult szarnak fognak számítani. Magyar forgalmazók rulez :(
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest