- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Herr Vida
tag
Üdv!
Nekem a 25k-ba kerülő 2 csatornás Gigabyte SiS lappal kapcs. csak két kifogásom van: hogy Gigabyte, meg hogy SiS chipset... :D
Mindenesetre örülök, hogy egy-két helyen már megjelentek a 2csatis lapok.... persze csak Pesten, én meg Pécs, na de ehhez már hozzászoktam :(
Esetleg akkor tud valaki olyan lelőhelyről ahol Granite Bay chipsetes ASUS deszkát lehet zsákmányolni? (ASUS P4GX8 Deluxe ha jól emlékxem...) -
Herr Vida
tag
Engem inkább az érdekelne, hogy ezek az újítások mikor érnek el kis hazánkba is... mondjuk a Granite-Bay chipsetesek (akár van AGP hiba, akár nincs), akár ezek az új SiS motyók (bár olyat az életbe' nem vennék),akár az nForce 2-esek... de ezekről még hír sincsen, ha megkérdezek valami forgalmazót, az kajak hülyének néz stb. stb. De még egy fonnyadt Aus P4 PE (neaggyisten Gold ed...) sincs sehol... a nemsokára elvileg megjeleneő új Intel Springdale chipsetről nem is bezsélve.
Szóval lehet hogy ezek nagyon jók, meg nagyon szépek, de mire nálunk kapható lesz, már csak egy rakás elavult szarnak fognak számítani. Magyar forgalmazók rulez :(
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Lightyear - befektetési app
- Gitáros topic
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest