- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Herr Vida
tag
Üdv!
Nekem a 25k-ba kerülő 2 csatornás Gigabyte SiS lappal kapcs. csak két kifogásom van: hogy Gigabyte, meg hogy SiS chipset... :D
Mindenesetre örülök, hogy egy-két helyen már megjelentek a 2csatis lapok.... persze csak Pesten, én meg Pécs, na de ehhez már hozzászoktam :(
Esetleg akkor tud valaki olyan lelőhelyről ahol Granite Bay chipsetes ASUS deszkát lehet zsákmányolni? (ASUS P4GX8 Deluxe ha jól emlékxem...) -
Herr Vida
tag
Engem inkább az érdekelne, hogy ezek az újítások mikor érnek el kis hazánkba is... mondjuk a Granite-Bay chipsetesek (akár van AGP hiba, akár nincs), akár ezek az új SiS motyók (bár olyat az életbe' nem vennék),akár az nForce 2-esek... de ezekről még hír sincsen, ha megkérdezek valami forgalmazót, az kajak hülyének néz stb. stb. De még egy fonnyadt Aus P4 PE (neaggyisten Gold ed...) sincs sehol... a nemsokára elvileg megjeleneő új Intel Springdale chipsetről nem is bezsélve.
Szóval lehet hogy ezek nagyon jók, meg nagyon szépek, de mire nálunk kapható lesz, már csak egy rakás elavult szarnak fognak számítani. Magyar forgalmazók rulez :(
Aktív témák
- Asus ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition
- Gigabyte GA-F2A55M-S1 AMD FM2/FM2+ alaplap, valamint ajándék proci
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Alaplap, CPU, Processzor, Ram, PSU,
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest