Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Nos? :)
-
fLeSs
nagyúr
Bobmaster hamarosan ideadja nekem ezt az alaplapot tesztelésre, igaz Bobmaster? :)
-
LordX
veterán
Egy K7S5A lapom volt, és még gondolom párezer más usernek is itt a fórumon, ugye SiS 735-ös chipsettel, soha, semmi baj sem instabilitásban, sem fícsörre, sem sebességre nem volt vele bajom..
Még az előtt volt talán, amit lehetett szidni.. -
ftc
nagyúr
Nekem csak az elrendezés nem tetszik.
-
Docci
senior tag
Szép és fullos alaplap egész jo áron.
-
Alvin_ti4200
félisten
Az IDE vezérlőről nem tudok semmit, de alapjáratok hozza, sőt néhol meg is veri a K8T800-as lapokat, van benne (elvileg) fix PCI/AGP és minimális tuningot is támogat, feszemelés nincs benne. Szóval nem egy tuning chipkészlet, de mivel én úgyis alapfeszen használok minden procit, így régebben megfordult a fejemben egy Asrock K8S8X, de azóta - mivel beszerezhetetlen kvázi - megvettem a mostanit.
-
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Annyira jo az a chipset vagy csak az olcsosaga miatt terjedt el?
A SiS chipseteket eddig mindenki ugy szidta mint a bokrot. -
Alvin_ti4200
félisten
Végre. Eddig is tetszettek a SiS755-ös chipset-tel szerelt lapok, csak sajna egyik nagyobb gyártó sem épített köré lapot, csak az ECS meg az Asrock.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- Titan Quest II
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest