- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
hko
csendes tag
Hátha csak belenyúltam jóóóóól. A d740x, vagy mi, az tényleg tré volt.... de a másikra az a gyanúm, hogy a mobil rack is közrejátszott. (Azóta nem is használok racket.)
Egyébként mindkét vinyónál sikerült megúszni az adatvesztést (hál isten). A d740X-et cserélték is, abból lett a 120gxp. Erről a kattogásról egyébként olyat is hallottam hogy sürgősen adjam el... :) Ha triplán másolod fel az adatokat, akkor vmelyik példány túléli. :) Ez egyébként egy DiamondMax Plus 60, és a SMART szerint a Spin Retry Count-tal van a bibi (mond ez vkinek vmit?)
Egyébként nem túlzás kategórikusan kijelenteni egy márkáról hogy sz*r?
Nekem van egy elég idős (most nem is tudom mennyi) 12GBos Quantum CX-em, na ha jól tudom, ebből sincs sok működő darab, nem? És itthon még mindig használjuk.
''Akkor meg minek próbálkozni?''
A remény hal meg utoljára.
Peace. -
hko
csendes tag
Hát kövezzetek meg, de nekem a 120GXP-m is kattog... sebaj vettem egy másikat (Maxtor), a 120GXP-n meg nincs már fontos adat. Az kiváncsi lennék mi csinálja, egyszer csak pittyen - kattan egyet (érdekes hang nagyon). Lehet táptól? DTK 300W
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest