Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz zotyesz66 #18 üzenetére
HI!
a cpq/hpq skalabol a 200 kozbesz lattika gyak az osszes tipus az elmult kb4evebn majd ha lesz idom akkkor megkeresem /edigg meg varja turelemmel:- )))/\
udv
neduddki
p.s. amugy azt mondani hogy mejjikben mi volt kicst eros, mert pl. ket egyforma egyszerre szalitott d312/d330/???/ kozul az egyik lite on volt a masik meg lg, aszt rakjlak bele ami hirtelen van beszerzesen:- (((https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz zotyesz66 #13 üzenetére
HI!
Hogyne perszeaz a 60-70 cpq/hpq mind kivalo joszaggal gyutt annyira hogy azota mindegyik amejjiket aktibvan hasznaltak kicserelodott /tobbnyire/ lg/re:- )))
[link] meg csk enbyyit es ma csak aszt ken mekkerdezni hogy legujabban mar liteon/e vagy meg mindig 4166???
amugy meg inkabb a sony a flesselt, de hat errol is sokszo volt, mindezek ellenre ezekkel is ug vagyok mint a filipsekkel, hasznajjamas en meg egyszer nem akaroksszivi: -((((
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zotyesz66
őstag
Az SOHD 167T az egy átflashelt Sony DVD, itthon vettem egy webáruházban valami 4500 Ft-ért. Az első DVD íróm egy LDW 401 külföldről származik, átflasheltem LDW 811-nek, hogy tudjak minuszt is írni. Az SHW-16H5S-tmeg az Extreme Digitalban vettem 2 hete, 11.640-ért.
A korábbi cuccokat (LTD-163, LTR-32123S) meg az azóta megszűnt Napfény forgalmazta.
2 db LTD-163-at adtam el kb 1 hónapja, 2-3 évesek voltak, nem reklamáltak miattuk. -
Gismo
addikt
Milyen érdekes, hogy haveri körömben soha semmi baj nemvolt a Lite-On belű Sony-kkal! Sokkal több volt a gond az LG-kkel és Samukkal!
Én totálisan megbízom a Lite-On-ban és a Benq-ben is! Sőőt csak ezeket vennék!
És csatlakozom az előttem szólóhoz... -
zotyesz66
őstag
El vagytok ti tévedve a LiteOn cuccokkal kapcsolatban! Még mindig a lecsapódó elejű CD-ROM-ok bűvöletében éltek? Én 4 éve vettem az első LiteOn CD írómat, még mindig hibátlanul megy unokatesóm gépében, az összes DVD-ROM-om Lite-On, egy sem pusztult el eddig, még semmi baja a 2 éves DVD írómnak és csak azért vettem Plextor 740 (Benq 1640) írót, mert nem lehetett itthon semmilyen LiteOn-t kapni. De azóta bepótoltam: LiteOn SHW-16H5S Dual Layer Light Scribe.
Való igaz, hogy nem jeleskedtek az utóbbi időben a dvd íróikkal (írásminőség), de ezek az újak már ütnek.
Amúgy a régi Compaq asztali gépekben főleg Samsungok voltak, azok tényleg nem valami jók. -
neduddki
nagyúr
HI!
Ha cpq-ban lg van az mar jo... sajna eddgi nekem leginkabb abbol a sz.r lite-on-bol jutott:- ((( de errol mar sirtam eleget:- ((((
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
PetX
aktív tag
Tényleg nem tudom ki lehet az első, amúgy én a NEC-re tippeltem volna, de ha van valami guru aki pontosan tudja akkor az is válaszolhat.
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
PetX
aktív tag
''mindemellett várható 27 százalékos piaci részesedésével a világ második legnagyobb optikai adattároló megoldásokat szállító vállalatává válhat.''
kérdés: Ki a világ 1. ? (Én nem tudom)Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
erdoke
titán
RIP
Remélem, a következő generációs írók már készen vannak, utána meg nem veszek BenQ-t. Lite-On-t birtokolni sose vágytam.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest