Hirdetés
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem Heihachi?
Linket megnézném, még sosem játszottam Zeldával, de szívesen kipróbálnám :)
Lehet karácsony környékén GC kéne... vagy inkább more gam a PS2-re. Nehéz dönteni... alig van játékom, mert drágák, de én is úgy vagyok vele, hogy inkább olyat veszek amivel nagyon sokáig elvagyok mint olyat amit egy hétvége után félreteszek.
Az a baj, hogy:
- Rogue Squadron. fájt a szívem, de ezt még kibírtam
- Resident Evile-ek... no ez már nagyobb ütés volt szegény lelkemnek
- Zeldák : mivel PSekre is millió ilyen van még kibirom a dolgot, mert szerencsére nem játszottam még ilyennel, de
- Final Fantasy Chronicles :)
És olyan jó lenne egy GBA :U Arra mi van? Csak azért érdeklődök, mert mondtad, hogy az SP már 30 alatt van, és én rengeteget BKVzek, ücsörgök fél órákat buszokon. (vagy ácsorgok, de ez mindegy)
Aktív témák
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest