Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_xp
senior tag
Jah, extrém sebesség, jó nagy fogyasztással, csak azt nem értem, hogy minek, főleg mobil gépbe
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
Armando_19
őstag
Egy jó VGA-s laptoppal mehet is a lapartyra a vas!
-
Thomas1
addikt
Hát egy ilyen laptop nem azoknak van kitalálva, akik az irodából hazafelé még összedobnak egy jegyzőkönyvet, vagy éppen átnézik az éppen aktuális könyvelést.
Amint kihúzod a töltőjét, már le is ugrott 50%-ra az akksi.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
H.O.D.
senior tag
válasz Armando_19 #2 üzenetére
ja, beletolnak egy 8800go-t, aztán hadd szaladjon
Where do you want to go today?
-
szasza_xp
senior tag
-
Palika71
őstag
Nem értem, hogy miért kell neki több fesz.
Mikor még meg volt nekem az e6300 -as C2D -m, az a gyári 1866MHz-1.33V helyett, lazán vitte a 2800MHz -et, ha jól emléxem vagy 1.1, vagy 1.2V -on.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz FehérHolló #10 üzenetére
Miért?
A mobil kevesebb feszültséget kap gyárilag ugyanakkora MHz-hez, mint az asztali?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Ste
addikt
valószínűleg ez is olyan 19-20''-os ''notinak'' becézett szörnyekbe kerül majd
ugyanakkor kicsit presztizs dolog is az intel részéről mind2 bejelentés: milyen királyak vagyunk, s lásd tudunk még királyabbak vagyunk (az első a 2,6-os, a második a 2.8as proccra vonatkozik)
bár ha itt az első, akkor minek a második? azt még jobban lehet majd húzni? ráadásul a szorzóját az elsőnek lehet állítani is (lehet a nem tuningolós notikba szánják? ) -
t72killer
titán
Na igen, csak a 8800M vagy a mobility HD2900 sehol sincs még...
Ma a legerősebb mobil VGA-k: Mobility x1900, v go7950GTX. Szvsz ezeket sztem bőven maxra hajtja egy 300$-ral olcsóbb, és mindenhol kapható T7700
Ja, és tudtommal ennek a darabnak 3GHz a vége, azaz 15% tuningért (és nagyon szerencsés esetben 15% többletteljesítményért) fizettünk kb 80%-kal többet...
#4: ez nem olyan biztos. Ha van civilizált energiagazdálkodás aktiválva (pl órajel 3GHz->1Ghz, fesz->0.8V, VGA minimumra lehúz) akkor nem olyan vészes...
[Szerkesztve]30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Emosz
tag
Az egyik munkatársam is laptopot vett pc helyett mert hétvégente hazautazik a szüleihez és a vonaton is tudja használni...Tehát abszolút nem utazik sokat,sem időben sem térben de mégis inkább hordozható számitógépet vett asztali helyett....Kedveli a jó teljesítményt is,például neki tökéletes választás lenne ez az eszköz
-
AMD Power
titán
Ezek a notik egyre brutálisabbak.
-
t72killer
titán
válasz FehérHolló #22 üzenetére
civilizált helyen és civilizált gyártónál ez nemhogy 350, hanem 300 alatt illik h legyen sztem... (pl: [link] - bár ez nem a legjobb példa, m alapban lassú, 4200as wincsivel adják, viszont a graf az 8600GT. Amúgy egy haveromnak meg ezt fogom segíteni beszeretni: [link], csekély 840€ bruttó egy 9600pro-nál erősebb integrált cuccossal...)
Amúgy nem tudom, mit képzelnek magukról a magyar boltok... (=pl azt, h 1x is náluk vásárlok ''kiskerbruttóba''...) Pl az oldalak legtöbbjén még a világ boldogabbik felén ősleletnek számító T2xxx-es porcijú darabok jelentik a krémet, pedig már 2ésfél generációval odébb vagyunk...
[Szerkesztve]30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Hun'reeth
őstag
Mindíg lesznek ilyen csúcs notik meg csúcs asztali konfigok amiknek sok értelme nincs amit csak a nagy marhák vesznek mert ennél gyorsabban szinte semmi sem avul el gyorsabban. Max a kínai zokni.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
t72killer
titán
válasz FehérHolló #24 üzenetére
Mo-gon tényleg nemigen van az árképzés + a notiszegmens elmaradottsága miatt. 2-3éve még absz luxusnak számított laptopot venni...
De attól senkinek nem törik le a körme, ha pl ausztriából v németo-ból rendel, ott sokkal jobb a verseny. (bár 1eseknek idegesítő lehet egy német v angol billentyűzet)
Amúgy egy viszonylag olcsóbb hely Mo.-gon: [link], ők ''csak'' 50-60kFt-tal drágábbak, mint a német boltocska, akiket találtam.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Sweet.tv - internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig (doboz mindenhez!): Intel Core i7-10700, ASUS TUF B460M-plus alaplap, 32Gb RAM
- AMD Ryzen 5 3600 használt processzor eladó garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- Eladó Intel Core Ultra 7 265K - 3év garancia
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest