Hirdetés
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #24 üzenetére
Mo-gon tényleg nemigen van az árképzés + a notiszegmens elmaradottsága miatt. 2-3éve még absz luxusnak számított laptopot venni...
De attól senkinek nem törik le a körme, ha pl ausztriából v németo-ból rendel, ott sokkal jobb a verseny. (bár 1eseknek idegesítő lehet egy német v angol billentyűzet)
Amúgy egy viszonylag olcsóbb hely Mo.-gon: [link], ők ''csak'' 50-60kFt-tal drágábbak, mint a német boltocska, akiket találtam. -
Hun'reeth
őstag
Mindíg lesznek ilyen csúcs notik meg csúcs asztali konfigok amiknek sok értelme nincs amit csak a nagy marhák vesznek mert ennél gyorsabban szinte semmi sem avul el gyorsabban. Max a kínai zokni.
-
válasz
FehérHolló #22 üzenetére
civilizált helyen és civilizált gyártónál ez nemhogy 350, hanem 300 alatt illik h legyen sztem... (pl: [link] - bár ez nem a legjobb példa, m alapban lassú, 4200as wincsivel adják, viszont a graf az 8600GT. Amúgy egy haveromnak meg ezt fogom segíteni beszeretni: [link], csekély 840€ bruttó egy 9600pro-nál erősebb integrált cuccossal...)
Amúgy nem tudom, mit képzelnek magukról a magyar boltok... (=pl azt, h 1x is náluk vásárlok ''kiskerbruttóba''...) Pl az oldalak legtöbbjén még a világ boldogabbik felén ősleletnek számító T2xxx-es porcijú darabok jelentik a krémet, pedig már 2ésfél generációval odébb vagyunk...
[Szerkesztve] -
-
AMD Power
titán
Ezek a notik egyre brutálisabbak.
-
Emosz
tag
Az egyik munkatársam is laptopot vett pc helyett mert hétvégente hazautazik a szüleihez és a vonaton is tudja használni...Tehát abszolút nem utazik sokat,sem időben sem térben de mégis inkább hordozható számitógépet vett asztali helyett....Kedveli a jó teljesítményt is,például neki tökéletes választás lenne ez az eszköz
-
-
Na igen, csak a 8800M vagy a mobility HD2900 sehol sincs még...
Ma a legerősebb mobil VGA-k: Mobility x1900, v go7950GTX. Szvsz ezeket sztem bőven maxra hajtja egy 300$-ral olcsóbb, és mindenhol kapható T7700
Ja, és tudtommal ennek a darabnak 3GHz a vége, azaz 15% tuningért (és nagyon szerencsés esetben 15% többletteljesítményért) fizettünk kb 80%-kal többet...
#4: ez nem olyan biztos. Ha van civilizált energiagazdálkodás aktiválva (pl órajel 3GHz->1Ghz, fesz->0.8V, VGA minimumra lehúz) akkor nem olyan vészes...
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
valószínűleg ez is olyan 19-20''-os ''notinak'' becézett szörnyekbe kerül majd
ugyanakkor kicsit presztizs dolog is az intel részéről mind2 bejelentés: milyen királyak vagyunk, s lásd tudunk még királyabbak vagyunk (az első a 2,6-os, a második a 2.8as proccra vonatkozik)
bár ha itt az első, akkor minek a második? azt még jobban lehet majd húzni? ráadásul a szorzóját az elsőnek lehet állítani is (lehet a nem tuningolós notikba szánják?)
-
Palika71
őstag
válasz
FehérHolló #10 üzenetére
Miért?
A mobil kevesebb feszültséget kap gyárilag ugyanakkora MHz-hez, mint az asztali? -
Palika71
őstag
Nem értem, hogy miért kell neki több fesz.
Mikor még meg volt nekem az e6300 -as C2D -m, az a gyári 1866MHz-1.33V helyett, lazán vitte a 2800MHz -et, ha jól emléxem vagy 1.1, vagy 1.2V -on. -
H.O.D.
senior tag
válasz
Armando_19 #2 üzenetére
ja, beletolnak egy 8800go-t, aztán hadd szaladjon
-
Thomas1
addikt
Hát egy ilyen laptop nem azoknak van kitalálva, akik az irodából hazafelé még összedobnak egy jegyzőkönyvet, vagy éppen átnézik az éppen aktuális könyvelést.
Amint kihúzod a töltőjét, már le is ugrott 50%-ra az akksi. -
Armando_19
őstag
Egy jó VGA-s laptoppal mehet is a lapartyra a vas!
-
szasza_xp
senior tag
Jah, extrém sebesség, jó nagy fogyasztással, csak azt nem értem, hogy minek, főleg mobil gépbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel i7 9700K
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest