- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- RAM topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
col
addikt
Hát mint tudjuk, ez pl a Voda Live!-ra nem jellemző. Ott csupa sallangmentes és szép esztétikus dolog van, adatforgalom meg szinte semmi. :)
Én elég sokszor használom a wap-ot, mert könnyebb sokszor onnan infot kapni gyorsan, mint bárhonnan máshonnan. Kocsiban, utcán, bárhonnan. És eddig még nem rokkantam bele anyagilag sem, pedig nem korlátlan wap használattal rendelkezem.
Viccet félre. Senki nem kényszerít rá, hogy használd. Nem is ez volt a téma. Pusztán annyi, hogy milyen tartalom van fent. És az, meg hogy, hogyan használod, képpel - kép, nélkül természetesen egyéni izlés kérdése. De amúgy valóban természetszerüleg gyorsabb a csak szöveges megjelenítés. Nemcsak itt, hanem mindenhol. Az interneten is. -
acer_
aktív tag
hát, t-zones lehet, hogy használható, de nagyon arra mentek rá az elkészítésekor, hogy minél több legyen az adatforgalmad (és így minél több pénzt fizess nekik...)...
Ezért ha én a t-zones használatára kényszerülök, akkor kikapcsolom a képletöltést. Nincs kedvem az idétlen rozsaszin képekre adatforgalmat pazarolni :), csak a valoban hasznos, szöveges információ érdekel. Nem mellesleg gyorsabb is így az oldalak betöltése.
[Szerkesztve] -
col
addikt
Ezt inkább a másik 2 szolgáltatótól kéne megkérdezned :)
Amúgy a t-zones tényleg egyre jobb és használhatóbb.
Sok értelmes és hasznos link van fent.
De nem reklámozok :) Helyette használom .. :))
Amúgy ha a telefon képes wap-olni mindegy melyik szolgáltatótól van. A t-zones elérhető számukra is.
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
A masik 2 mobilceg felhasznaloi meg le vannak ejtve?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Anime filmek és sorozatok
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest