- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
OFF:
Na most ha zsír új gépet vásárolnál, és (itthoni szokásokhoz NEM híven) vennél hozzá OS-t, akkor az egy XP lenne, és amikor úgy éreznéd pl. 1 év múlva, hogy szükséged van valamire, amit a Vista nyújt csak, akkor vennél még egy OS-t hozzá? Mert nem túl hatékony. Másrészt itt nem (csak) az OS-ről van szó, hanem arról, hogy pl. GF8-at DX10-el adják el, aztán még se tudod használni.
Arról nem beszélve, hogy Dell/Alienware eladott kismillió gépet Vista/DX10/GF8 marketinggel, és most a vásárlók ''kissé'' morcosak ... -
Gabás
addikt
válasz
Komplikato #26 üzenetére
tudja a fene... van igazság a kérdésben, minek ráugrani rögtön a frissen megjelent OS-re, ha az előző megfelel. Gondolom, nincs szüksége a Vista új featurjeire, hanem játszik vele. És nem a Crisis-szal, hanem a BF1942-val. Arra meg mér nem jó a zikszpé?
[Szerkesztve] -
beers
addikt
Azt tudnám miért kapott ez a driver minősítést!
Én egy nem mai játékot (Battlefield 1942) szerettem volna futtatni a vistán (7900GT-n,semmi SLI), de ezzel még rosszabb mint az előzővel (100.64)!
Ott legalább a 3d-nél dobott ki, ennél már azt sem kellett kivárnom!
Azt tudnám miért kapják a fizetésüket! -
szacsee
nagyúr
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
Komplikato #5 üzenetére
-
válasz
Komplikato #18 üzenetére
Én úgy tudtam nincs benne, hanem csak DX9-cel van még
asszem megégtem -
válasz
Komplikato #11 üzenetére
A DirectX10-et.
-
erdoke
titán
Ez még mindig sokkal jobb, mint a Canon lézernyomtatók Vista alatti támogatottsága. Utóbbira mostanáig hiába várok, XP-s driverrel nem lehet nyomtatni..
-
Komplikato
veterán
''Microsoft Flight Simulator X (ha jól tom).''
Egész pontosan majd lesz, ha kijön a Dx10 patch hozzá, amit többször elhalasztottak már. (Meg jó pár másik játékhoz is!) Valószinüleg nem tévedek nagyot ha azt mondom azért mert nem volt végleges driver amin tesztelhetnék?
Jelen felállás szerint (ha valaki be nem előzi) az első ''DX10'' cucc a Company of Heroes DX10 patchelt verziója lesz március közepe felé. Tesztprogramról meg nem sokat tudni ... -
szörnyű dolog téányleg, hogy nem megy most még 8800-as kártáky DX10 alatt SLI-ben.. elképesztő hanyagság! nVidia mondjon le!
juteszembe... látott már valaki működö DX10-et? vagy arra valamilyen alkalmazást?
hát csak ennyit a dx10 és hozzá tartozó flame-rőlamig nincs keretrendszer nekem nem hiányzik a hozzá tartozó támogatás.. pláne nem az SLI-s
-
válasz
Komplikato #5 üzenetére
H, azért nagyon remélem, h fog durrantani, ha már ennyit késett. Azért sztem még mindig a DX9/XP alatti teljesítmény meghatározó.
-
szacsee
nagyúr
Hát ezt is megértük Vista ready az nvidia!
Igaz csak félig; nuku sli DX10.
Nem lennék egy 8800 GTX SLI tulaj (na jó lennék) idegeskedhetnek, mikor lesz minden ok, hiszen vannak olyan gammák, amin azér akad ez is (asszem Call of Juarez-nek van olyan pályája, amin 1600x1200 4AAF- en lemegy G80-al 23-25 FPS-re a frame), igaz ez a gamma optimalizáció hiánya (ide azér kéne az SLI, na meg majd a Crisys-ba sem árt DX10 alá szerintem).
Csak így tovább, az NV-t meg ne okoljuk, hiszen a HW és az SW részleg külön van.
A HW részleg megmutatta mit tud (8800GTX), most a Softwareseken a sor.
Ha van valakinek ezzel a meghajtóval tapasztalata, írjon nemsoká én is átállok az NV táborába (lehet, hacsak az R600 nem durrant nagyobbat). Utolsó NV karim a jó öreg Geforce 2 GTS volt ASUS tálalásban jó kis kari volt (aztán 9800, X1650 Pro nem ezt szerettem volna, de ezt dobta a gép).
Jó jáccadozást!
[Szerkesztve] -
-
shteer
titán
válasz
PirosHello #1 üzenetére
a ''beígért'' menetrend sokkal inkább ''megkésett menetrend''
sokáig fogunk még xp-t használni de szvsz volt idejük felkészülni az új oprendszerre, sokáig halogatták
szobatársam tegnap telepítette a vistát laptopra, mivel integrált vidkari van benne semmi gond nem volt, mindent be tudott állítani, minden korábbi programját tudja használni. szép, új, kicsit lassabb csak.
nekem is tetszik, de én addig tuti nem rakom fel amíg az SLI hibátlanul nem megy, mert jövő hónapban tervezem a 2. kari vásárlását -
PirosHello
senior tag
Sokan remélik, hogy tartják a ''beígért'' menetrendet.....8800 SLI üzemmódban, szvsz annyiért komoly számítógépet kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA-nak azonban még dolgoznia kell az SLI üzemmód támogatásán.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest