Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
FlasH-BacK #31 üzenetére
és át is tudod programozni?mert ügye a kar az nem úgy fog működni...
-
orbano
félisten
válasz
bolondember #20 üzenetére
nem bírná felemelni, hogy fejbeüsse vele
-
vince
őstag
''az egység két oldalára egy-egy flipperkar is került''
Flipperkart egyet sem láttam a vezérlőn, ''flipperkar'' vezérlésére szolgáló gombot viszont kettőt (gyanítom a másik oldalán is kettő van) -
macilaci78
nagyúr
Arra vagyok kíváncsi, hogy az ''egyjátékos üzemmód'' esetén mit ad elő? Pl a két kar egyszerre, lehet-e pl helikopterszimulátornak, vagy tankszimulátornak használni (lövegtorony, tanktest külön mozgatására pl.)?
-
csimmasz
aktív tag
Nagyon tetszik,én is nyomtam anno a video játékokat,kezdetben még csak kamionokban voltak ilyen kis mozgo játéktermek.
Micsoda grafikák,meg milyen fíling!
Emlékszik valaki arra a tankszimulátorra,ahol csak zöld vonalak voltak meg,háromszögek ilyesmi? -
Ptech
addikt
BOOM, HECCSÁT
-
bolondember
MODERÁTOR
en mar csak arra vagyok kivancsi, h mikor jelenik meg az elso hir: ''meggyilkolta baratjat bosszubol lanparty utan egy tinedzser a Tankstick-kel''
-
sbazsi
veterán
btw mitől ilyen nehéz ez a cucc? kiegyensúlyozták ólommal?
nem mitől, hanem miért.
szerintem.
azért, hogy ha két ember játszik, akkor az egyik ne húzza ki a másik keze alól a cuccot...
ha műanyag lenne, és két srác elkezdene MK/SF-et játszani, a végeredmény az lenne, hogy összeverekednének, mert az egyik folyton elrántaniá a joyt.
Aztán jönne a police a Finish Him után. -
törölt tag
Kozepre meg egy trackball is befert
-
dokar
addikt
-
macilaci78
nagyúr
Fasza kis cucc, lanpartyra kötelező...
Azért az még eszembe villant, hogy egy 10USB-vel megáldott gépre akkor 20 főt lehet rákötni játékra... Igazi pankrátormeccsek lesznek így! LOL!
[Szerkesztve] -
-
erdey_a
addikt
Hát, rágugliztam az ilyen automatákra, de tízből kilencszer balkézen voltak a gombok, jobbon a kar. A Mortal is ilyen, a Street Fighter is ilyen, meg még egy csomó másik.
És ha belegondolsz, ha billenccsel játszol, akkor is jobbra az irány, ballra az akció. Már ugye ha jobbkezes valaki. -
Eagl3
veterán
Ez mind szép és jó, kár, h. PC-re már évek óta nem adtak ki egy normális verekedős játékot.
-
erdey_a
addikt
Nem azért a nyolc forintért, de nekem fura, hogy bal kézre áll a joy és jobbra a gombok.
Homályos játéktermi emlékeim szerint ez épp fordítva szokás. Vagy nem?
Mindegy, én jobb kézzel vezérlek inkább, ballal meg tapicskolok. -
marcee
addikt
''egyre több gyártó nyúlik vissza a gyökerekhez''
Jessszusom, talán inkább ''nyúl''!!!! -
anulu
félisten
, így röviden
alapvetően nem rossz ötlet. inkább ezt kell szétverni Tekken vagy Mortal Kombat alatt, mint az egyéb, kevésbbé strapabíró controllereket
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
Ez kb olyan mint a játéktermi gépekből kiemelt joystick.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest