- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
Aktív témák
-
nagyúr
zenélni nem tud? :)) kis éji zene e-papíros könyvolvasáshoz... :t
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Gee-Bee
tag
-
őstag
Nem, nem, a szerződéseket digitálisan fogják aláírni E-Szignóval, Interneten keresztül. Ott semmi papír alapú vagy digitális papír alapú cucc nem kell. Már most sem szükséges, ha van tanúsító cégek által igazolt digitális aláírásod.
Ez a digitális papír inkább a sima olvasásra való, persze soha nem látott lehetőségekkel. Szerintem nagyon-nagyon jó ötlet. Ha sokat akarok olvasni, manapság is inkább kinyomtatom a cuccot, mert utálok monitoron olvasni hosszasan. Így viszont nem lesz szükség arra, hogy egy csomó tintát és papírt elpazaroljunk. Csak arra vagyok kiváncsi, hogy mikor lesz ebből megvalósított termék, félek még várni kell rá egy darabig.
[Szerkesztve]The Amiga, Born a Champion
-
Sixkiller6
őstag
Plusz kell hozzá egy mini rádióvevő, és kész a mindig friss újság...
[Szerkesztve]- no es importante -
-
esteban
senior tag
tovabb fejlesztve: ha nem feher a hatter, hanem atlatszo, akkor (ragasztos hatlappal) franko kis mozgo tetkokat lehet kesziteni :)
iBook + RedBull :)
-
Gee-Bee
tag
Egy élmény lesz ilyen szerződéseket aláírni..
�%-12345X
-
Vaze
őstag
Hiaba fejlodik a vilag de nagyon is.....
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Genialis
aktív tag
válasz Warlock_42 #4 üzenetére
Az, hogy mennyire tökéletes a fehér szín csak a művészeket érdekli.
in4m8ion 1ts 2 B 3
-
shtml
őstag
''De ha úgy van ahogy a hírben, akkor hova húzódik vissza? A vissza húzódás nálam méret változást jelent. Méret változástól már hogyan változna vminek a színe?''
Úgy, hogy a feszültség hatására gömbalakot vesz fel és ekkor több látható az alatta lévő fehér háttérből. Feszültség nélkül ''szétfolyik'' és a fehér háttér jóval nagyobb részét takarja el.
Az angol cikk azt írja, hogy 1:15 kontraszt mellett a világosság 80%+.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
ptiboy
senior tag
Tiszta Harry Potter!
animált ujság :)
és akkor mennyi lesz egy napilap? félhavi minimálbér? :):)
-
shtml
őstag
Az eredeti cikkben nincs is szó visszahúzódásról, ott nem említik a működési elvet Erasmus bizonyára a saját infói alapján írta ezt, de én is úgy emlékszem, hogy ez a működési elv. Én legalábbis épp azt tudnám nehezebben elképzelni, hogy a feszültség hatására a festék fényáteresztő képessége változzék.
Az lenne az ideális, ha feszültség nélkül is megőrizné az állapotát és egy EEPROM-hoz hasonlóan lehetne törölni.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Draki
aktív tag
válasz Warlock_42 #4 üzenetére
Nem tudom. Nekem ez a ''visszahúzódás'' picit sántít.
Én inkább úgy tudom elképzelni, hogy a festék fényáteresztő képessége változik és nem ''húzódozik'' sehova... :)
Persze lehet hogy hülyeség.
De ha úgy van ahogy a hírben, akkor hova húzódik vissza? A vissza húzódás nálam méret változást jelent. Méret változástól már hogyan változna vminek a színe? :F
[Szerkesztve] -
Warlock_42
senior tag
A működési elvet olvasva még az is feltűnt, hogy mennyire tudja tökéletesen megjeleníteni a fehér színt, mert ugye a végtelenségig nem tud visszahúzódni az a festékcsepp...
[Szerkesztve]What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything
-
HiperG
addikt
Amúgy sztem értelmesebb lenne, hogyha nem a fehér pixelekhez kéne feszültséget adni azaz fordítva működne, mivel ált a fehér pontok vannak töbségben.
-
LordX
veterán
Tök jó, egyszer majd jönnek az animált újságok, mint amilyenek a Különvéleményben voltak :C
Aktív témák
Hirdetés
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest