- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Na ja. A 256-ról nekem is az 1 giga lesz a következő ugrás. De most még elég. Nem is WinXP-t használok.
-
M@trixfan
addikt
Az 1Gb szerintem is teljesen reális. Most nekem is 350 Mb szabad az 512-ből, de szvsz nem ez a mérvadó. Mpeg encoder kapásból levett 200 megát... Nagyon jól jönne az árcsökkenés! Aki 800-as p4-ben gondolkodik szinkron tuninggal annak meg kell venni a most méregdrága 466-os modulokat. Elég ijesztő, hogy több mint 70000 Ft 1Gb memória abból a fajtából.
-
JulWCZar
senior tag
Vigyázni kell a RAMokkal, mert könnyen lehet hogy pár hónap múlva a megvásárolt cucc csak feleannyit ér.
Bár mostanában inkább érdemes vásárolni, mert mennek fel a ram árak, de a tajvani földrengés idején bizony aranyáron mérték. (sőt a '90-es évek elején volt hogy a memóriák súlyban többet értek az aranynál.) -
-Devil-
aktív tag
Ritka az olyan gép amiben több mint 512MB RAM van? :U Szerintem, ha ma valaki új gépet vesz érdemes lenne megfontolnia, hogy legalább 1GB memóriát tesz bele. Az igények amúgy is csak növekedni fognak, és szerintem ha valaki most vesz 1GB-ot, az elég lesz 2-3 évig.
-
JulWCZar
senior tag
Ja, és persze sok olcsó memória esetén nem elképzelhetetlen a sokgigaramos A64 konfig.
-
JulWCZar
senior tag
Ekkora méretben már simán ráintegrálhatnák egy VIA EPIAra. :)
-
GrotESC
aktív tag
2GB és 4GB-os modulok végre vki elkezdte tervezgetni! :C
Ha azok lesznek az 512Mb, és 1GB-osok árai nagyon kedvezőek lesznek -remélem-.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Motoros topic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Unreal Tournament
- Projektor topic
- Filmvilág
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest