Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Lafaty
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy nagyon fontos kérdésem: Tehát van egy k7s5a-as alaplapom és kaptam tesztbe egy Hercules Prophet 4000xt-t. na most a hiba akkor kezdődött, mikor nem akarta elfogadni a CD-s drivert. Ráerőltettem és elindult 16bit-en. Jött meglepi: újra megtalálta a VGA-t és mégegyszer fel tudtam tenni a driver-ét. Na most az eszközkezelőben két kártya volt, az egyik felkiáltójellel. Minden tesztprogram kiadak, a game-k pedig furcsán csikozódnak <- Mindez win98 alatt. Jött az XP, ott is szintén ugyanez a probléma. Más alapon is kipróbáltam(Intel) ott ment minden gond nélkül. Na mi a probléma? Van orvosság? Mármint a fejszén kívül....
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest