Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Atech
csendes tag
Nekem minden OK az alaplappal. :))
Most vettem egy hete. Duron 1100-al.
Installáció úgy ment fel, hogy a Windowst nem nulláról kezdték el. Winyóról felpakolta magának a Win a cuccokat. Kivételes eset mindenesetre.
Mondhatni ritkaság, hogy alaplapcsere után nem kell nulláról kezdeni az OP-rendszer installálását.
Ami viszont érdekes volt, hogy a Creative AudioPCI-os hangkártyámat nem akarta felismerni az 5-ös PCI slotban a Windows. Átraktam a mellete lévőbe, ott meg csont nélkül felismerte. ???
Egyéb gondjaim nem voltak vele. Divx kódolás, mpg kódolás 3DMark 2000, stb. mentek már rajta gond nélkül.
Ennyi.
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Warhammer 40.000
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- iPhone topik
- Spotify
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest