Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Szerintem az ECS azért nem dzsunka. Az AMD a hibás mert nem volt egyértelmű, hogy mekkora előtét kell a proci elé (lásd pdf, többször változott a nyár folyamán). Ettél még az alaplap lehet jó. Csakhogy én egy vásárló vagyok aki fizet egy termékért, érted? Nem érdekel az előtét meg az AMD-ECS megállapodás meg semmi. Ha nem műxik, viszem vissza és give back pénz... piacgazdaság. Ha meg megjavítják és garantálják, hogy mostmár működik fog, ám legyen.
Egyébként nemrég vettem egy alkatrészt az egyik igen népszerű pesti üzletben és hát sajna hibás volt. Lenyelhető lett volna a hiba de én nem nyugodtam bele. Becsapva éreztem magam és visszavittem. Visszavették, visszaküldték a nagykerbe de ott nem volt ilyen cucc így mondták vásároljam le az árát. Dehát könyörgöm én már vásároltam! Ezt vettem, ezért adtam ki pénzt tehát ezt kérem. Kb í hónapig tarott a hercehurca mire eljutott az agyukba, hogy én vagyok a fizetőképes kereslet és visszadták a pénzt némi elnézések közepette. Én meg megyek és megveszem máshol. Ennyi.
L.
Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iOS alkalmazások
- OLED monitor topic
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő