- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Aktív témák
-
guest
veterán
Szerintem az ECS azért nem dzsunka. Az AMD a hibás mert nem volt egyértelmű, hogy mekkora előtét kell a proci elé (lásd pdf, többször változott a nyár folyamán). Ettél még az alaplap lehet jó. Csakhogy én egy vásárló vagyok aki fizet egy termékért, érted? Nem érdekel az előtét meg az AMD-ECS megállapodás meg semmi. Ha nem műxik, viszem vissza és give back pénz... piacgazdaság. Ha meg megjavítják és garantálják, hogy mostmár működik fog, ám legyen.
Egyébként nemrég vettem egy alkatrészt az egyik igen népszerű pesti üzletben és hát sajna hibás volt. Lenyelhető lett volna a hiba de én nem nyugodtam bele. Becsapva éreztem magam és visszavittem. Visszavették, visszaküldték a nagykerbe de ott nem volt ilyen cucc így mondták vásároljam le az árát. Dehát könyörgöm én már vásároltam! Ezt vettem, ezért adtam ki pénzt tehát ezt kérem. Kb í hónapig tarott a hercehurca mire eljutott az agyukba, hogy én vagyok a fizetőképes kereslet és visszadták a pénzt némi elnézések közepette. Én meg megyek és megveszem máshol. Ennyi.
L.
Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest