- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
sirály12
őstag
Tudtam én hogy visszajönnek még a kedvenc S3trio kártyáim. :DD
Akár 4 mega ram is megy rájuk és gyorsak mint a villám. :DDD -
Zsoci
tag
Tudomásom szerint eggyik alaplapon sincs Alaplapi RAID vezérlő.Pedig volt már pár server a kezemben.Nem minden serverben van rá szükség.Pl minek egy NameServerben vagy tüzfalban?
Amúgy a 320 scsi tényleg nagyon pozitiv.Az SCSI még mindig nagyon odaveri a bármilyen ATA-t. -
Engem inkabb vmi 100 Euro koruli dual alaplap erdekelne (+hozza procik hasonlo arfekvesben) - de ugy latszik, senki nem akar ilyet gyartani... :(
-
erdoke
titán
Tényleg négy SATA-vezérlő van rajta, vagy inkább elírás történt, és 1 db 4-csatornás vezérlője van?
Egyébként egy ilyenre lecserélném a gépem, ha valaki felajánlaná... Természetesen két izmos procival, és 2 GB gyors RAM-mal.:)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Alienware 17r4 olvass
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi