Hirdetés
Aktív témák
-
Chapell
aktív tag
De az azért gáz, hogy a jelenleg létező legjobb home usernek való high-end systemen is csak eldöcög. Legalábbis az hogy ezt híresztelik, mert valóban kisebb lesz a gépigény jóval. Doom3 Preview-s tesztekből nézve már egy 9700-esen max detail 1024*768 on teljesen élvezhető :)
-
Chapell
aktív tag
Ha most nem mindenkinek van egy 5 éves játékhoz (pl HL) gépe, hogy szaggatás nélkül fusson, akkor asszed majd tavaszra olyan lesz, amin egy technológiáját meghaladó játékot 30 fpsnél többel visz.
Meg azt nem értem mi az hogy van egy kis sebességgondom. Nem értem akár 1280*1024-ben milyen cucc szaggatna a gépeden, mivel ésszerű kereteken belül max a videokaridat lehetne Ultrára cserélni, azon kívül ''megfizethető'' áron belül semmi nincs. Ez nekem nagyon ''fúdejógépemvan1milláértdenekemmégalegújabbislassú'' szövegnek tűnik :P -
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest