Hirdetés
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
szerintem egy kisvállalkozásnak, bőven megfelel a win2000server (sőt tán még az nt4 is) és a microsoft úgy tűnik jó ideig supportálni is fogja még
ellentétben Veled, nekem jó tapasztalataim vannak az sbs-sel, igaz az még 4.5ös verzió volt, aztán kinőttük az 50t így aztán sima win2000serverre lett upgradelve
gondolom lesz sbs2003 is, ami kisvállalatoknak szintén megfelel akár upgradelhetnek is majd a régi sbsekrül
de mégegyszer, én spec. nem látom szükségét, hogy egy kisvállalat meglévő win2000es serverét, 2003ra cserélje, a 2000 szolgáltatásai szerintem a kisvállalatok igényeit lefedi -
X-COM
nagyúr
ebben van egy adag marketing és egy adag technológia
mindenesetre mivel leginkább az nt4ről való áttérésre számítanak, így azok akik váltanak cserélni fogják az alkalmazásaikat is
de természetesen a winserver2003 és a w2000server megfér egymás mellett egy hálóban, így nem kell feltétlenül az összes servert egyből upgradelni, hanem fokozatosan is megoldható
ami a cikkből kimaradt és nem teljesen egyértelmű, hogy az sql2000sp3 és az isa sp1, már egy jó ideje hozzáférhető és ezek telepítéssel futnak winserver2003on
az exchange2000sp2-től pedig képes winserver2003as ad-ben futni (de telepíteni w2000serverre kell)
szóval szerintem ez az egész nem tűnik olyan szörnyűnek, persze majd az idő eldönti
mindenesetre a microsoft tesz kisebb-nagyobb lépéseket, hogy új alapokra helyezze a windows server családot, ami végül a blackcombot fogja jelenteni, ami állítólag legalább akkora ugrás lesz a winserver2003hoz képest, mint a 2000 volt az nt4hez képest
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi