Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
szerintem egy kisvállalkozásnak, bőven megfelel a win2000server (sőt tán még az nt4 is) és a microsoft úgy tűnik jó ideig supportálni is fogja még
ellentétben Veled, nekem jó tapasztalataim vannak az sbs-sel, igaz az még 4.5ös verzió volt, aztán kinőttük az 50t így aztán sima win2000serverre lett upgradelve
gondolom lesz sbs2003 is, ami kisvállalatoknak szintén megfelel akár upgradelhetnek is majd a régi sbsekrül
de mégegyszer, én spec. nem látom szükségét, hogy egy kisvállalat meglévő win2000es serverét, 2003ra cserélje, a 2000 szolgáltatásai szerintem a kisvállalatok igényeit lefedi
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest